Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

Tak nakonec zvitezilo moje rozumny a chudy ja. Ikdyz..mel jsem vedle sebe titanovy Spring Drive MM 600m, zakladni automaty Grand Seika s modrym cifre a todle..A uplne narovinu, tu pomalu dvojnasobnou cenovku u 600MM bych si neobhajil. Jasne, maj mnohem zajimavejsi strojek..ale nazivo pusobej jako uplne stejna (nizsi se bojim napsat) trida oproti tem klasickejm 300m. A jsou strasne vysoky, cifr je utopenej.. No a ty GS jsou sice super, ale nositelny velikosti pres 400,000 Jenu, coz uz je dost.

Jo! A at mi nokdo nemluvi o toolu, todle jsou lestenky jako prase:)

attachicon.gif13864839186601.jpg

Dobře ty! :clap:

Odesláno

Tak nakonec zvitezilo moje rozumny a chudy ja. Ikdyz..mel jsem vedle sebe titanovy Spring Drive MM 600m, zakladni automaty Grand Seika s modrym cifre a todle..A uplne narovinu, tu pomalu dvojnasobnou cenovku u 600MM bych si neobhajil. Jasne, maj mnohem zajimavejsi strojek..ale nazivo pusobej jako uplne stejna (nizsi se bojim napsat) trida oproti tem klasickejm 300m. A jsou strasne vysoky, cifr je utopenej.. No a ty GS jsou sice super, ale nositelny velikosti pres 400,000 Jenu, coz uz je dost.

Jo! A at mi nokdo nemluvi o toolu, todle jsou lestenky jako prase:)

attachicon.gif13864839186601.jpg

Tesil jsem se na dalsi GS na foru, ale i tohle vyborna volba, gratuluju.

Odesláno

guest: Neslo to ta baterka..neslo. Proste to skace:) Ale ty antimagneticky jsou krasny.

Aldo tak doufam ze snowflaky pouziva jako tooly:) Ale asi myslis jinyho ambassadora.

Edit: Sakra ta korunka na ctyrce je super, proc to nedelaj vic? O hodne pohodlnejsi (teda kdyz nosis trochu volnejsi tah), ovladani korunky minimalne stejne dobry..

Krásný hodinky sis vybral. Moc se mi líbí. S korunkou na 4 tu má řada z nás jen ty nejlepší zkušenosti. Tak užívej, ať slouží.

Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk 4

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...