Hasňa Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Odesláno 7. února 2014 Ta guma na Roladach fakt rozdeluje davy. Ja se radim do te skupiny, ktera znechucene odvraci zrak od jinak ikonickych hodinek.
Frantik Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Odesláno 7. února 2014 Ta guma na Roladach fakt rozdeluje davy. Ja se radim do te skupiny, ktera znechucene odvraci zrak od jinak ikonickych hodinek.Amen!
IzTaPa Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Odesláno 7. února 2014 Ta guma na Roladach fakt rozdeluje davy. Ja se radim do te skupiny, ktera znechucene odvraci zrak od jinak ikonickych hodinek.Amen! Nekdo to rad soft a nekdo hardcore... ehm, pardon, hardware Me se na keramickych subech ta guma docela libi, na klasickych plechovych uz mene... Stejne tak NATO - na starych plechovych vypada ok, na novych je divnej...
Chosef76 Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Odesláno 7. února 2014 Ta guma na Roladach fakt rozdeluje davy. Ja se radim do te skupiny, ktera znechucene odvraci zrak od jinak ikonickych hodinek.Kdyby se všem líbilo to samé, byla by tu nuda. ;-) Inspiroval jsem se u Nero8, když jsem na Rolex srazu nasadil na ruku jeho SDDS na gumě úplně mi zasvítily oči...a proběhlo mi hlavou : " pecka !!! ". Tah je na keramických Rolexech nejlepší, ale tohle je skvělá alternativa...nic dalšího se mi na nich nelíbí.
MaxT Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Odesláno 7. února 2014 Kdyby se všem líbilo to samé, byla by tu nuda. ;-) Inspiroval jsem se u Nero8, když jsem na Rolex srazu nasadil na ruku jeho SDDS na gumě úplně mi zasvítily oči...a proběhlo mi hlavou : " pecka !!! ". Tah je na keramických Rolexech nejlepší, ale tohle je skvělá alternativa...nic dalšího se mi na nich nelíbí.Rubber je super, jen se chci zeptat: proč je na SDDS souběžně s vnější stranou nožek což se mi líbí více a u ostatních modelů pouze kopíruje šířku tahu?
IzTaPa Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Odesláno 7. února 2014 (upraveno) Rubber je super, jen se chci zeptat: proč je na SDDS souběžně s vnější stranou nožek což se mi líbí více a u ostatních modelů pouze kopíruje šířku tahu? protoze rubber b pro suby je identicky pro oboje, keramicky i plechovy (ktere maji jinou tloustku a tvar nozicek) zatimco SDDS ma jinou sirku nozicek (22mm vs. 20mm na subech) Upraveno 7. února 2014 uživatelem IzTaPa
Chosef76 Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Odesláno 7. února 2014 Max: na relativně malých subech by takhle široká guma nejspíše nevypadala dobře, naopak na SDDS se mi to líbí více než tah, který je na jejich masivnost až přliš subtilní.
gcom Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Odesláno 7. února 2014 Neco pro bandicoota. Jsou domaaaaaaaaaaaa!!! Sent from my iPhone using Tapatalk
volfda Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Odesláno 7. února 2014 Tak RubberB je na subech. Líbí se mi to, moc příjemné na ruce a mnohem lehčí než na tahu....Ještě si seženu červený ;-) Chválím, já na RubberB nedám dopustit, zatím jsem je dal snad na všechny RLX, co jsem měl a všem slušel, včetně Dayton. Navíc je velice pohodlný Neříkám, že tah není nejlepší, asi je, ale toto je skvělá alternativa na léto a do terénu, která mě navíc moc baví. Červený jde k černé keramické lunetě velmi dobře
MaxT Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Odesláno 7. února 2014 Ty SDDS na gumě jsou fakt moc prima. Sice bych asi raději černou, ale kdo ví. Třeba bych si zvykl.Daytony mne napadlo dát na gumu také, ale měl jsem je příliš krátce než abych to stihnul.
michalval Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Odesláno 7. února 2014 Potrefena Husa, Leffe a Panerai... Idealni kombinace na patek (foceno mou milou - jsem ji to sveril :-))
Honza.manta Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Odesláno 7. února 2014 ...koupel. Pěkné zkreslení - hezká hloubka cifru.
quest987 Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Odesláno 7. února 2014 HC. ono na nich neco bude, asi je budu muset vyzkouset.
Doporučené příspěvky