Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kdz fotim tenhle wristshot, je ctvrtek 20. unora a v tyhle dobe jsem uz presne 12 hodin na nohou. A kdyz jedu takhle netypicky brzy z prace, tak jeste nevim, ze cely cirkus skonci az 21. unora v hodinu pred polednem a dalsi spanek (krome 2 hodinovyho spocinuti kolem pulnoci) me ted ceka az za vice nez dalsich 24 hodin. Nase druha dcera je na svete :).

attachicon.gif20140220_rolex.jpg

Vše nejlepší Honzo,hodně štěstí,zdraví a ať roste jak z vody.

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

Kdz fotim tenhle wristshot, je ctvrtek 20. unora a v tyhle dobe jsem uz presne 12 hodin na nohou. A kdyz jedu takhle netypicky brzy z prace, tak jeste nevim, ze cely cirkus skonci az 21. unora v hodinu pred polednem a dalsi spanek (krome 2 hodinovyho spocinuti kolem pulnoci) me ted ceka az za vice nez dalsich 24 hodin. Nase druha dcera je na svete :).

GRATULUJU!

Odesláno

attachicon.gif20140220_rolex.jpg

Já se přidávám taky k zástupu gratulantů a přeji hlavně zdravíčko.

Odesláno

attachicon.gif   Stále na ruke! 

Pěkné, pane kolego, líbí se mi barva luminiscence.

--------------------------------------------------------------------

Já stále M8.

post-1538-0-45555500-1393158815_thumb.jpg

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...