Rodkopf Odesláno 8. června 2014 Nahlásit Odesláno 8. června 2014 Já byl dnes suverenně nejmladší ( možná mě trumfly Wayferery, ale u těch už rok nr. nezjistím, ale jsou Bausch&Lomb )
kloubik Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Odesláno 9. června 2014 Na ruce vcera, ale nemuzu na ne prestat myslet.... Skoro bych se nebal rict, ze jsou to nejpovedenejsi hodinky v nabidce Sinn, k naproste dokonalosti bych jim dal jen plne dynko a mozna nepatrne silnejsi nozicky, ale je to jen detail. A Rolex by mel konecne zvazit antireflex na vsechny modely I kdyz na druhou stranu musim rict, ze citelnost Exploreru je spickova i tak za vsech svetelnych podminek a lumi je fantasticka....zajimalo by me srovnani treba s keramickymi Suby. Sviti silne opravdu celou noc...v testu Watchtime myslim dokonce psali, ze svitila dostatecne citelne i po 11 hodinach ve tme.
Chosef76 Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Odesláno 9. června 2014 (upraveno) Kloubíku, delší dobu sleduji, že Ti Sinn nedá pokoj...a vybíráš. ;-) Přemýšlím, jestli zrovna toto kombo bych si vybral...jsou to podobně univerzální hodinky. Mně by k Exp I šly dobře třeba Sinn 104 St Sa....po těch opakovaně pokukuju;-) . Upraveno 9. června 2014 uživatelem Chosef76
kloubik Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Odesláno 9. června 2014 Ono je to spise hypoteticke...ale i tak mi to spat neda...Sinn je mi velmi sympaticka znacka, ale Explorery poustet nehodlam a dvoje "stejny" hodinky nemaji pro me ted cenu. Kdyz clovek ale ty 556 videl a zkusil na ruku, tak na chvili i zapochyboval o Explorerech.
Návštěvník Alda Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Odesláno 9. června 2014 Ja jsem naopak rad, ze Rolex AR nema. Vypada to sice pekne, uznavam, ale prakticke to neni. K cemu potom ten tvrdy safir.
Martin.D Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Odesláno 9. června 2014 Včerejší idylka..<br /><br />Odesláno z mého LT22i pomocí Tapatalk<br /><br />
Tikal Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Odesláno 9. června 2014 (upraveno) Ještě pořád.... Upraveno 9. června 2014 uživatelem Tikal
siwi Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Odesláno 9. června 2014 (upraveno) Jak mně se nic nechce!!! Upraveno 9. června 2014 uživatelem siwi
LovecK Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Odesláno 9. června 2014 Už je vedro... , teda na to abych pracoval!
Beet Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Odesláno 9. června 2014 Dnes ráno toťtok.11 kilometrů téměř liduprázdným lesoparkem.
Doporučené příspěvky