Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

Já byl dnes suverenně nejmladší ( možná mě trumfly Wayferery, ale u těch už rok nr. nezjistím, ale jsou Bausch&Lomb  :) )

post-11236-0-97135300-1402265796_thumb.png

Odesláno

Na ruce vcera, ale nemuzu na ne prestat myslet....   :frusty:  :bangin:  Skoro bych se nebal rict, ze jsou to nejpovedenejsi hodinky v nabidce Sinn, k naproste dokonalosti bych jim dal jen plne dynko a mozna nepatrne silnejsi nozicky, ale je to jen detail.  

A Rolex by mel konecne zvazit antireflex na vsechny modely :) I kdyz na druhou stranu musim rict, ze citelnost Exploreru je spickova i tak za vsech svetelnych podminek a lumi je fantasticka....zajimalo by me srovnani treba s keramickymi Suby. Sviti silne opravdu celou noc...v testu Watchtime myslim dokonce psali, ze svitila dostatecne citelne i po 11 hodinach ve tme. 

post-17375-0-74626100-1402284312_thumb.jpg

post-17375-0-49339900-1402284325_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Kloubíku, delší dobu sleduji, že Ti Sinn nedá pokoj...a vybíráš. ;-) Přemýšlím, jestli zrovna toto kombo bych si vybral...jsou to podobně univerzální hodinky. Mně by k Exp I šly dobře třeba Sinn 104 St Sa....po těch opakovaně pokukuju;-)  . :)

Upraveno uživatelem Chosef76
Odesláno

Ono je to spise hypoteticke...ale i tak mi to spat neda...Sinn je mi velmi sympaticka znacka, ale Explorery poustet nehodlam a dvoje "stejny" hodinky nemaji pro me ted cenu. Kdyz clovek ale ty 556 videl a zkusil na ruku, tak na chvili i zapochyboval o Explorerech.

Návštěvník Alda
Odesláno

Ja jsem naopak rad, ze Rolex AR nema. Vypada to sice pekne, uznavam, ale prakticke to neni. K cemu potom ten tvrdy safir.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...