martar Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 Mohla to být pěkná fotka, kdyby se tam v okamžiku expozice nepostavila ta bříza... břízy jsou strašný mrchy, to mi dělají furt. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza898989 Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 Když jsem byl v Děčíně na škole, tak jsme s holkama chodili na velejší Pastýřák.A abych nebyl úplně OT, tak ma rukou mám zatím jen chlupy a kérky, protože jsem zrovna vstal po včerejší pařbě...... Takže další ČVUT kolega na chronomagu? Joo, Pastýřák je taky fajn, ale tam jsem byl včera ráno na kole, tak to chtělo změnu Zavidet nemusis, predpokladam ze je ma Iztapa zase pujceny... ze jo? Konecne optimalni reseni, na co to kupovat... To jsem zatím nějak nepochopil, jak někdo může takhle točit hodinky ..já si hned ke všemu udělam citovou vazbu a pak se věcí těžko zbavuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 Na procházce s novou akvizicí, která má na sobě ještě pár ochranných folií. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 Takže další ČVUT kolega na chronomagu? Joo, Pastýřák je taky fajn, ale tam jsem byl včera ráno na kole, tak to chtělo změnu To jsem zatím nějak nepochopil, jak někdo může takhle točit hodinky ..já si hned ke všemu udělam citovou vazbu a pak se věcí těžko zbavuju Kdepak ČVUT, učil jsem se na učňáku ČSPLO pro Československou Námořní Plavbu jako Strojník pro lodní dopravu......A na Pastýřák jsme chodili s děvčaty z p**ifarmy... Ále, to už je čtvrt století... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 Zatím to jde.. Ale chci další impuls ve forme steelfishe anebo kyklopa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 Nejsou uplne na ruce, ale snad to nevadi...Take to nejsou zadne zazraky, to je jasne, ale jsou to hodinky nasich predku a ja jsem se rozhodl je zachranit a vzdy si s nimi tak trochu zavzpominat. Ani k jednem se ale bohuzel nedochovalo zadne baleni, nebo doklady. Keltony privezla teta zijici toho casu ve Francii memu dedovi. Bylo to nekdy koncem 70-tych let minuleho stoleti a pamatuji si, jak jsem je jiz tenkrat dedovi obdivoval.Kienzle nosil muj tata a na jeho ruce uz tehdy vypadaly pomerne male. Bodejt by ne, v dobach "nejvetsi slavy" mel 115 kilo a 185 cm :-). Ty Casio Oceanus byly jeho posledni, sice quartzky, ale mam je rad. Hodne mi ho pripominaji.A konecne i moje zena ma peknou vzpominku. Ty nadherne Primky dostala jeji babicka k nejakemu vyroci a jelikoz hodne pracovala rukama tak rikala, ze hodinky proste nosit nemuze a hlavne si je nechce znicit. Vysledkem je, ze je mela doslova parkrat na ruce a jsou v opravdu velmi peknem stavu. Asi mnoho z vas vi, o cem to je... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal444 Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 Včera V pátek cestou z prácehamilton-pan-europ-chrono-01.jpgVyzeraju paradne, gratulacia... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyler Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 (upraveno) Fotky sice ze včera, ale mám je i dnes . Upraveno 14. září 2014 uživatelem Tyler Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 jediné co mám,ale něco už mám zase v merku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matej09 Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 Foto zo vcera: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 Na procházce s novou akvizicí, která má na sobě ještě pár ochranných folií.Gratulace !!!!! Jedny z nej keramik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 (upraveno) vojenske hodiny jak cyp ta uprava puzdra "used look" je vyborna! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. září 2014 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stuclik Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 Překonal jsem obavy a nesundávám je z ruky. Géčka smutně pláčou ve skříni na hotelu. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 vojenske hodiny jak cyp ta uprava puzdra "used look" je vyborna!Tak ty jsou hodně povedené. Super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 Překonal jsem obavy a nesundávám je z ruky. Géčka smutně pláčou ve skříni na hotelu. ten hrudník asi nebude tvůj :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 Jedna speciálně pro peopleho ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 Manta ked strasis ty, tak aj ja. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 Odpoledne a pořád zataženo.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 Překonal jsem obavy a nesundávám je z ruky. Géčka smutně pláčou ve skříni na hotelu.Ty máš piercing v pupku? ----------------------------------------Já si dnes vybral špatně - tyhle Doxy moc vysokou WR nemají. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky