Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Este raz dakujem pani, pocetnost Vasich reakcii ma prekvapila a umocnila pocit z novej akvizicie. Planoval som to viac menej 15 mesiacov, tak dufam, ze my to dlho vydrzi. 83311f03daaa477a8c3c2eb038a4f753.jpg

Moc gratuluji. Vždycky když tu vidím GS mám tachykardii, pulsující exoftalmus a slintavku. :)  Užívej. 

Odesláno

omlouvám se, ale musím reagovat ? ten žlutočerný ty krásné pamy úplně zabil  :) ...

právě jsem to chtěl napsat, jedině kůže, a nejlíp ošoupaná :smile_anim:

Odesláno

Este raz dakujem pani, pocetnost Vasich reakcii ma prekvapila a umocnila pocit z novej akvizicie. Planoval som to viac menej 15 mesiacov, tak dufam, ze my to dlho vydrzi. 83311f03daaa477a8c3c2eb038a4f753.jpg

Kura Pista jede..cngrts

Odesláno

Este raz dakujem pani, pocetnost Vasich rakcii ma prekvapila a umocnila pocit z novej akvizicie. Planoval som to viac menej 15 mesiacov, tak dufam, ze my to dlho vydrzi. 83311f03daaa477a8c3c2eb038a4f753.jpga

A az sa tu stavi Instant-san :-)

Este raz, super bratm...

Odesláno

omlouvám se, ale musím reagovat ? ten žlutočerný ty krásné pamy úplně zabil  :) ...

právě jsem to chtěl napsat, jedině kůže, a nejlíp ošoupaná :smile_anim:

Hosi chce to videt na zivo, ta zluta perfektne ladi s indexy, ta fotka je v blbym svetle.

Odesláno

....dneska pres den bylo fakt severně....az jsem zacal zdobit stromecek. ...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

To chce cas, donedavna jsi neveril, ze na cernych hodinkam muze byt hnedy remen :D

Ale jo, naživo to může být hezký, ale Panerai a racing style mi nejde dohromady.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...