Mimo320 Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Odesláno 1. května 2015 dnes Hamilton KHAKI FIELD DAY DATEmoc som ich tu zatial nevidel
Návštěvník Mitak Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Odesláno 1. května 2015 Dnešní prvomájový dárek od mé manželky. No není báječná? :-)
Vit Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Odesláno 1. května 2015 (upraveno) Dnešní prvomájový dárek od mé manželky. No není báječná? :-) Je. Gratuluju (k obojímu).Steinhart 47mm v titanu? Upraveno 1. května 2015 uživatelem Vit
Marcus Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Odesláno 1. května 2015 Pěkná fotka Marku. ------------------------------------ Já furt R EXP II.Semi BW version.Děkuju.Se mi zdá, že mým Seiko nejvíc sekne kožený zulu a tvým Expům právě tento řemen. V Nymburce: Postřižinské jsem pil asi tak před měsícem a bylo to veliké zklamání, zařadil jsem ho na blacklist. Jaké ho mají v Nymburce? Fotka je pěkná, to se u tebe rozumí samosebou.
Návštěvník Mitak Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Odesláno 1. května 2015 Je. Gratuluju (k obojímu).Steinhart 47mm v titanu?Tak tak, sám bych jako přizdisráč koupil 44 mm, ale teď jsem rád, že mám větší verzi.
Exiztence Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Odesláno 1. května 2015 Dneska takhle konecne hranate hodinky, ktere me bavi!Super Solo
spiderer Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Odesláno 1. května 2015 Super Solo Diky, jeste nez dorazi jeden clanek tahu abych je mel akorat tak mam rychloprezuti na kuzi - to ten tyden asi vydrzim Jsem nadsenej!
Exiztence Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Odesláno 1. května 2015 Diky, jeste nez dorazi jeden clanek tahu abych je mel akorat tak mam rychloprezuti na kuzi - to ten tyden asi vydrzim Jsem nadsenej!Jsou quartzy ze ? Me se moc libi Tank Tempo a samozřejmě MC Anglaise Stále na veluru
petik16 Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Odesláno 1. května 2015 Od dnes nový aligátor, originál vyčistený a uložený na spánok
spiderer Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Odesláno 1. května 2015 Jj quartzy, protoze automaty jsou pouze XL a ty mi prisly velky Me lakaji jeste Tanky MC a pak samozrejme Calibre de Cartier
Ondrej71 Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Odesláno 1. května 2015 Zpět v "civilizaci" a po týdnu jiné hodinky než Seika
Doporučené příspěvky