Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Jj, to jsou jeho ex :)

Vypadají stále perfektně.

Sphinxx-dobry lestenky,ale pokud se pamatuju,na tom naramku to ma snad pres 300g,coz uz je fakt brutal?.

Tak jsem hledal-312 gramu,jen naramek by mel mit 164g...ufff?

Děkuji, vytáhl jsem váhu a není to tak hrozné, ale mám k nim ještě jeden dílek, který potřebuji prodloužit, přičem si nemyslím, že by to nějak výrazně navýšilo váhu. Ale v tomto téměř plném stavu to dělá 288g :) .

CEGY: Určitě, Martine :D . Upraveno uživatelem Sphinxx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokaždý trochu jiný ....

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Díky pánové. Popravdě o tomhle kovu si budu muset něco více zjistit. Zatím jsem se bavil na Moravě s kamarádem z dětství, dnes metalurgem a ten říkal, že i Wolfram lze škrábnout, ale velmi obtížně, rozhodně mnohem, mnohem hůře než klasickou ocel. Popravdě v pátek jsem hodinky vytáhnul z krabičky, omyl je a vzal do ruky hodinářskou lupu. Našel jsem asi 3-4 mikro vlásečnice (okem nepostřehnutelné), takže o něco je lze určitě lehoulince škrábnout, ale nikdy to zdaleka nebude, jako u oceli, ostatně líbí se mi leštěné náramky Breitling PRO I, II i PILOT, ale rychlost s jakou vlásečnice a jiné "záseky" na klasické oceli přibývají mě hodně štve, mám rád věci prostě pintlich a tady jsem fakt hoodně spokojený. Hodinky mají přes dva roky a vypadají takřka, jako nové. Limitovaná edice 150 ks je dlouhodobě vyprodaná, tak to už je jen třešinka na dortu :) . Takže ano je to limitka. A je k tomu i kůže i guma. Obojí fešné. Pěkná fotka Ondro :) . A ještě poslední věc - na tom náramku jsou opravdu těžší, to Ti dávám za pravdu, ale nic co by mi vadilo :D .

Davide, už se těším, až je položíme před objektiv :)

Jj, to jsou jeho ex :)

... a vždycky se tu ně rád podívám.

---------------------------------------------------------------

Na ty kyklopy si člověk zvykne rychle. Čím víc kyklopů, tím víc... Breitling :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...