Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno (upraveno)

Já jsem si říkal, že jsou mi nějaké povědomé:-)

Tak ať dlouho a dobře slouží a dělají radost.

P.S. Krásný řemen;-)

Děkuji Tome.

Upraveno uživatelem Vit
Odesláno

Sorry pokud to bude videt na prd folie sindam v klidu doma. Jsou proste ale bozi;)

pekna prace, tak to Ti je asi okouknu ;-)

Odesláno

N

Pekne, gratulujem!

Ale ty prvni jsou stejne lepsi, ne? :D :)

Dekuju.

No jasna tak jsou neco jako deda a vnuk. Diky za rychloakci

Odesláno (upraveno)

Kde bych si to byl pomyslel, když jsem kdysi komentoval jedno vlákno, ze je budu mít také. I když u nás trochu opomíjena značka, která dost upadla, zpracování, in-house a pocit z nošení je skvělý.

post-7803-0-45580900-1443813292_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem Petr R
Odesláno

No s tím bude v budoucnu docela problém, už jsem koukal na netu a kromě origa nic není, holt ne všechno je dokonalý, ale přesto z nich mam nekritickou radost.

Odesláno

Než jsem se vrátil do obchodu, kde jsem je poprvé viděl, tak jsem se díval na web a řekl bych, ze oni se seriózní hodinářinou skončili a jsou jen další z fashion značek pod Movadem, jestli se to tak dá říct. Stejně jsem ale neodolal, i když v nabídce byly i chorona Brasilia a Tektony, které jsou na mě až moc velké. Tyhle byvaly moje dreamwatche a tak jsem si je koupil i přes to, ze jsem rolex pacient.

Odesláno

pekny vecer...na oko je to lepsi, ten mobil neni uplne ono

Co to je presne za model prosim vem je pak pokud to pujde na to kafe/pivo. To se mi libi.

Odesláno

Co to je presne za model prosim vem je pak pokud to pujde na to kafe/pivo. To se mi libi.

Tudor Heritage Chrono Blue...jjj vezmu, možná neděle...domluvíme to...

Odesláno

Dokážu si představit lepší sobotní ráno než v Olomoucké fakultce, ale aspoň modrá je dobrá.

9687cebfcd7c473ae7f433e97c397d77.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...