Kid_A Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 (upraveno) Sinn Upraveno 9. března 2017 uživatelem Kid_A
little_w Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 Andy, rekl bych to same co ostatni. Nejhezci Omegy. Jedine, co jsem zkousel a na ruce mi sedi. Do prcic... jeste tohle jsem potreboval. Jinak taky porad cekam na balik, nic noveho. Od 6.3. to rika, ze ceka na odjezd z Ruska (= visi na celnici?). Ale aspon mi vcera prisel Perlon, a SARBum slusi.
Bezous Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 Casio F - 91W, právě dorazily ze Srí Lanky.
Igicz Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 SinnJsou super. Furt me stve, ze jsem je kdysi nestihl koupit od Sibire za ty smesne penize, co za ne chtel... Sent from my iPhone using Tapatalk
Martin_S Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 Tudor BBB Sent from my iPhone using Tapatalk
sejkoram Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 Tudor BBB Sent from my iPhone using Tapatalk zastrč si to tričko
beeman Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 a ja mam dnes patek, pac dnesni firemni vecirek vymaze zitrejsek z meho kalendare odeslano z eteru
Martin_S Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 zastrč si to tričkoTo jsem nějak nepochopil...??? Sent from my iPhone using Tapatalk
Tikal Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 (upraveno) S patinou Upraveno 9. března 2017 uživatelem Tikal
siwi Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 Kluci, chtel bych tu hodit jedno varovani ohledne Meranomu.Objednal jsem si Amfibie a misto toho mi dosel uplne jinej kousek z druheho konce recke abecedy. Pravda je, ze rusky neumim, vybiral jsem jen podle obrazku Desi me jak jsou male, ale sedi bajecne. Tak treba se konecne povede udelat ze me OWG P.S. Pro jistotu uvadim, ze s Meranomem to byla jen ironie, amfibie porad jeste nekde cestuji. Tyhle jsou puvodem z US. Andy, gratuluju ke krásnýám Omegám. Té velikosti se neboj, padnou ti skvěle. S těmi by se jako s jedinými hodinkami existovat dalo, myslím.
Juraj11 Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 (upraveno) S patinouTy jsou boží.Doufám, že budou na sedle Už dlouho po nich pokukuju Upraveno 9. března 2017 uživatelem Juraj11
Tikal Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 Ty jsou boží.Doufám, že budou na sedle Už dlouho po nich pokukuju Chtěl jsem poslat Tondovi na tu korunku, ale odložím to a vezmu ti je
Doporučené příspěvky