AndyAaron Odesláno 11. června 2017 Nahlásit Odesláno 11. června 2017 Jsem si sel dnes odpoledne pro kafe do Starbucks a dvakrat jsem jim musel potvrzovat, ze chci fakt horky. Slecna rikala, ze to je teprve jejich treti horky kafe dnes. Kurna kdo pije ledovy kafe a proc se tak muci?(Odpoved je The Americans )
Marcus Odesláno 11. června 2017 Nahlásit Odesláno 11. června 2017 Jsem si sel dnes odpoledne pro kafe do Starbucks a dvakrat jsem jim musel potvrzovat, ze chci fakt horky. Slecna rikala, ze to je teprve jejich treti horky kafe dnes. Kurna kdo pije ledovy kafe a proc se tak muci?(Odpoved je The Americans )To jsi mi připomněl, že začíná období, kdy nebude možné se vyhnout tomu úžasnému slovíčku "frappíčko" :-)
AndyAaron Odesláno 11. června 2017 Nahlásit Odesláno 11. června 2017 To jsi mi připomněl, že začíná období, kdy nebude možné se vyhnout tomu úžasnému slovíčku "frappíčko" :-)Frappicko by jeste slo. Ale nacpat kybl plnej ledu, zalit ho jednim shotem espressa a dolit to sojovym/fat free mlikem je fakt humus. Nejvetsi sranda je, ze k te fat free nechutnosti jsou pak schopni objednat donuty, muffiny nebo pytlik hranolek
Harwey Odesláno 11. června 2017 Nahlásit Odesláno 11. června 2017 a este k tomu samozrejme velku ale ozaj velku!!! Colu:)
Bells Odesláno 11. června 2017 Nahlásit Odesláno 11. června 2017 Frappicko by jeste slo. Ale nacpat kybl plnej ledu, zalit ho jednim shotem espressa a dolit to sojovym/fat free mlikem je fakt humus. Nejvetsi sranda je, ze k te fat free nechutnosti jsou pak schopni objednat donuty, muffiny nebo pytlik hranolek Tak ja si do tebe taky zareju, kdyz jsi to rozjel s tim kafem, co to drzis sam za kybl v ruce prosim te? a vubec Starbuck dela kavu, jako vazne?
AndyAaron Odesláno 11. června 2017 Nahlásit Odesláno 11. června 2017 Tak ja si do tebe taky zareju, kdyz jsi to rozjel s tim kafem, co to drzis sam za kybl v ruce prosim te? a vubec Starbuck dela kavu, jako vazne? ja jsem cekal kdo se ozve Jejich prekapavacka s kapkou half and half mlika (smetany) celkem jde ja tam zas nechodim tak casto, jen kdyz se mi v nedeli nechce byt samotnymu doma, tak si vyzvednu kybl kafe a jdu si sednout do parku a smirovat lidi
Bells Odesláno 11. června 2017 Nahlásit Odesláno 11. června 2017 Vsak nic ve zlem chlape, ale nabehl sis a tato sance se nedala nevyuzit Vis jak se to rika, tady o kamarada jen tak nezakopnes, vezmi si jak dopadl Kuncak
AndyAaron Odesláno 11. června 2017 Nahlásit Odesláno 11. června 2017 (upraveno) No vsak ja to beru v pohode az budu v Praze, tak si to vyridime tvari v tvar u rezave vody Upraveno 11. června 2017 uživatelem AndyAaron
Chumpus Odesláno 11. června 2017 Nahlásit Odesláno 11. června 2017 Poslední dny mám na ruce výhradně tyhle.
Bells Odesláno 11. června 2017 Nahlásit Odesláno 11. června 2017 (upraveno) S tim nemam nejmensi problem a taky bych ti mel asi ukazat nejake kavarny Ondro Upraveno 11. června 2017 uživatelem Bells
siwi Odesláno 11. června 2017 Nahlásit Odesláno 11. června 2017 siwi: vypadaji fakt skvele!!AKUC: jojo, pepsi nema chybu Díky moc. Mám je fakt rád. Dneska jsem je dokonce vzal na celý den s sebou na výlet a riskoval tím zastavení Stenů. Ale dopadlo to dobře
Akam Odesláno 11. června 2017 Nahlásit Odesláno 11. června 2017 vidím že ty digi ti dělají stejný problém s automaty jako mně
Vit Odesláno 11. června 2017 Nahlásit Odesláno 11. června 2017 Poslední dny mám na ruce výhradně tyhle. Moc hezké hodinky i fotka.
siwi Odesláno 11. června 2017 Nahlásit Odesláno 11. června 2017 vidím že ty digi ti dělají stejný problém s automaty jako mně Je to tak. Kolikrát na mě digi křičí: "Vem nás s sebou, vyvez nás na výlet, jsme na to dělané!!!" A já jim řeknu: "Lituji, ale nejde to. Včera jsem se moc nehýbal a Štajny určitě nejsou dost natažené na to, aby vydržely celý den." Nicméně dneska jsem se k takovému experimentu odhodlal a večer po příjezdu koukám, hodinky stále jdou. Ovšem pro jistotu jsem je aspoň na 2 hodiny na ruku nasadil, ať se trochu dotáhnou.
AndyAaron Odesláno 11. června 2017 Nahlásit Odesláno 11. června 2017 S tim nemam nejmensi problem a taky bych ti mel asi ukazat nejake kavarny Ondro Beru te za slovo
shewcza Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Odesláno 12. června 2017 Včerejší z Mořského světa a do moře jak jinak než s "divery"
Doporučené příspěvky