Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jsem si sel dnes odpoledne pro kafe do Starbucks a dvakrat jsem jim musel potvrzovat, ze chci fakt horky. Slecna rikala, ze to je teprve jejich treti horky kafe dnes. Kurna kdo pije ledovy kafe a proc se tak muci?

(Odpoved je The Americans :) )

69db0e2632676ab135c4dbe413cfa43c.jpg

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

Jsem si sel dnes odpoledne pro kafe do Starbucks a dvakrat jsem jim musel potvrzovat, ze chci fakt horky. Slecna rikala, ze to je teprve jejich treti horky kafe dnes. Kurna kdo pije ledovy kafe a proc se tak muci?

(Odpoved je The Americans :) )

69db0e2632676ab135c4dbe413cfa43c.jpg

To jsi mi připomněl, že začíná období, kdy nebude možné se vyhnout tomu úžasnému slovíčku "frappíčko" :-)
Odesláno

To jsi mi připomněl, že začíná období, kdy nebude možné se vyhnout tomu úžasnému slovíčku "frappíčko" :-)

Frappicko by jeste slo. Ale nacpat kybl plnej ledu, zalit ho jednim shotem espressa a dolit to sojovym/fat free mlikem je fakt humus. Nejvetsi sranda je, ze k te fat free nechutnosti jsou pak schopni objednat donuty, muffiny nebo pytlik hranolek
Odesláno

Frappicko by jeste slo. Ale nacpat kybl plnej ledu, zalit ho jednim shotem espressa a dolit to sojovym/fat free mlikem je fakt humus. Nejvetsi sranda je, ze k te fat free nechutnosti jsou pak schopni objednat donuty, muffiny nebo pytlik hranolek

Tak ja si do tebe taky zareju, kdyz jsi to rozjel s tim kafem, co to drzis sam za kybl v ruce prosim te? :D a vubec Starbuck dela kavu, jako vazne? :D
Odesláno

Tak ja si do tebe taky zareju, kdyz jsi to rozjel s tim kafem, co to drzis sam za kybl v ruce prosim te? :D a vubec Starbuck dela kavu, jako vazne? :D

ja jsem cekal kdo se ozve

Jejich prekapavacka s kapkou half and half mlika (smetany) celkem jde ja tam zas nechodim tak casto, jen kdyz se mi v nedeli nechce byt samotnymu doma, tak si vyzvednu kybl kafe a jdu si sednout do parku a smirovat lidi

Odesláno

Vsak nic ve zlem chlape, ale nabehl sis a tato sance se nedala nevyuzit :D Vis jak se to rika, tady o kamarada jen tak nezakopnes, vezmi si jak dopadl Kuncak :D

Odesláno (upraveno)

No vsak ja to beru v pohode az budu v Praze, tak si to vyridime tvari v tvar u rezave vody

Upraveno uživatelem AndyAaron
Odesláno (upraveno)

S tim nemam nejmensi problem a taky bych ti mel asi ukazat nejake kavarny Ondro :)

Upraveno uživatelem Bells
Odesláno

siwi: vypadaji fakt skvele!!

AKUC: jojo, pepsi nema chybu :clap:

Díky moc. Mám je fakt rád. Dneska jsem je dokonce vzal na celý den s sebou na výlet a riskoval tím zastavení Stenů. Ale dopadlo to dobře :D

Odesláno

vidím že ty digi ti dělají stejný problém s automaty jako mně :)

Je to tak. Kolikrát na mě digi křičí: "Vem nás s sebou, vyvez nás na výlet, jsme na to dělané!!!" 

A já jim řeknu: "Lituji, ale nejde to. Včera jsem se moc nehýbal a Štajny určitě nejsou dost natažené na to, aby vydržely celý den." 

Nicméně dneska jsem se k takovému experimentu odhodlal a večer po příjezdu koukám, hodinky stále jdou. Ovšem pro jistotu jsem je aspoň na 2 hodiny na ruku nasadil, ať se trochu dotáhnou.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...