Mapo Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Odesláno 20. června 2017 Nádherné tie Skipperky a parádny stav, radosť a obdiv
Svatoslav Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Odesláno 20. června 2017 Vždy je dobré stát na té správné straně dveří nebo stolu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
leebauer Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Odesláno 20. června 2017 m3maniak - bože to je nádhera. A ta vlajka, to je fuk že je otočená. Zase se mi začlo stýskat po mých bejvalých Autávkách. Tchán má strašně dodrbaný a už nejdoucí Carrery s tomhle kalibrem. Tak se asi na ně vrhnu. Tobě tenhle kus závidím.
prischera Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Odesláno 20. června 2017 však jim názvu chybí "F" na začátku a "T" uprostřed Všichni víme že Kuncák ujíždí na Festinách, to nemusíš bejt tak tajemnej
pebe Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Odesláno 20. června 2017 pošťák, jupíSeiko Spirit SBCA001 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M3maniac Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Odesláno 20. června 2017 m3maniak - bože to je nádhera. A ta vlajka, to je fuk že je otočená. Zase se mi začlo stýskat po mých bejvalých Autávkách. Tchán má strašně dodrbaný a už nejdoucí Carrery s tomhle kalibrem. Tak se asi na ně vrhnu. Tobě tenhle kus závidím.Tak to bud rád, já takový štěstí neměl
leebauer Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Odesláno 20. června 2017 M3Maniak - no to že se na ně vrhnu jsem myslel jako že se je budu snažit dát do rychtyku. To on se jich nevzdá. Já jen že mi je jich líto.
M3maniac Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Odesláno 20. června 2017 Já vám, já jen že já neměl možnost něco takového v rodině dávat do richtiku :-)
kuncák7 Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Odesláno 20. června 2017 Vsak si delejte srandu, ale po mych festinach tdf se mi obcas zasteskne ( uz bych je nenosil, ale styska se ). Uz jsem doma, prevleceno. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
rustin Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Odesláno 20. června 2017 bielo modre ?wardy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Akam Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Odesláno 20. června 2017 pošťák, jupíSeiko Spirit SBCA001ty mám rád, strašně pohodlnéGratz
brownwld Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Odesláno 20. června 2017 Zlaté Oko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondrej71 Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Odesláno 20. června 2017 Ingy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bobi Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Odesláno 20. června 2017 (upraveno) Bude sedm a furt je přes 3O°C.Je to docela masakr ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. června 2017 uživatelem bobi
shewcza Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Odesláno 20. června 2017 Sport Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Toblin Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Odesláno 20. června 2017 Khaki Field je zpět. Tentokrát varianta 42 mm a 80 h stroj Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky