Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Modrá je dobrá!

Já dnes Moony, sice trochu jiné, ale o to originálnější. Od rána v jednom kole, ale stromeček už mám v kufru.

Ty sou fakt hustý. Zajímavej a neokoukanej kousek.

Palec hore!

Odesláno

KAL: dekuji pane.

Odesláno

Tano@Míra@Svatoslav: Díky pánové, říkám si, když se vám líbí, že jim věnuju chvilku času, nafotím a zpracuji nějaký report, hodinky jako takové si to dle mého rozhodně zaslouží. Nevím kdy, ale pokusím se k tomu dokopat až bude okamžik času.

Odesláno

Modrá je dobrá!

Já dnes Moony, sice trochu jiné, ale o to originálnější. Od rána v jednom kole, ale stromeček už mám v kufru.

Ty jsou fešácký...něco neokoukaného ;-)

Odesláno

Od pátku stále Orisky, na tahu jsou boží mroží8004943a60f421d3e2aa6330bbd3a25d.jpg

Odesláno z mého EVA-L19 pomocí Tapatalk

to je snad poprve, co je vidim na tahu. Moc zajimavy
Odesláno

Takze nakonec Te stejne dohnaly!? :)

Je to tak, musel jsem ujít kousek chronocesty a připlatit si:-)

Odesláno z mého EVA-L19 pomocí Tapatalk

Odesláno (upraveno)

Zas ve vlaku

Jsou parádní.

První nasazení..

Nemýlím-li se tak první na fóru...

Gratulace Radime.

--------------------------------------------

Furt IWC, nechce se jim z ruky ...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Vit
Odesláno (upraveno)

Tano@Míra@Svatoslav: Díky pánové, říkám si, když se vám líbí, že jim věnuju chvilku času, nafotím a zpracuji nějaký report, hodinky jako takové si to dle mého rozhodně zaslouží. Nevím kdy, ale pokusím se k tomu dokopat až bude okamžik času.

Za tendle pocin se taky primlouvam, jsou to hodne zajimavy hodinky a jeste jednou diky, zes mi je predstavil nazivo. Sou skvely. Jesteze jsem prcek a mohl bych si veset leda tak do kuchyne :D

Edit: fotka.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem nividic
Odesláno

Jsou parádní.

Gratulace Radime.

--------------------------------------------

Furt IWC, nechce se jim z ruky ...

Koukam, ze uz je nosis pekne dlouho v kuse. Ale jsou skvele, takze te uplne chapu.
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...