villain83 Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 bigvočeNa to, jaky mas proporce, hlavne pazoury, je mas tak tak na hrane. Srandovni, chlap, co ma pres bicak jak trinactilety dite v pase a tohle je mu skoro velky:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Jsou na hraně, spíš lehce za hranou. Mám subtilní klouby. Esteticky a symetricky to vypadá dobře, ale s přibývajícím věkem začínám trpět. (šlachy, vazy, úpony) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Primky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 No, na tomhle něco je. Teď jsem podruhý upravoval tah. Po prvním zkrácení seděly tak akorát. Ani netlačily, ani nebyly volný. Jenže obecně mám rád spíš volnější a jak jsem na takhle precizní usazení nebyl zvyklej, musel jsem ještě půldílek přidat. A spíš by stačil jen půl-půl-dílek... Ještě že jsem na volnost usazení tak tolerantní. 20180106_142235.jpgPřesně tak nějak jsem to právě měl taky.Vlkodlaka uz zna. Na mesic jsme vyli spolu At jen nekecam...Na tý gumě se mi fakt moc líbí! Hezká fotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Pracovná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KAL Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Conquest Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lobak Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Jedna tříkrálová. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 SeikaIMG_20180106_1350296.jpg jednym slovom nadhera... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Dobrou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 (upraveno) African, on 06 Led 2018 - 10:50, said:Chlapci na výletě, Moonwatche a Flik Flak s vybitou baterkou, ale to nás nemůže rozhodit :-)Hehe. Ty byť v dobe Saturnu V a poslal by si svoj humorný životopis, tak už len z princípu by si letel na Mesiac A ja len zas takto. Aj keď cez sviatky boli legendárne Amfíbie viac na ruke. Upraveno 6. ledna 2018 uživatelem zhrado Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 O5 D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 (upraveno) Dneska RW. Podcenovana znacka. Sic ETA, ale skvele vyladena, vyborne provedeni, kvalitni tah. Skoda, ze se nechali unest modnim trendem a zacali produkovat 42mm prumery, kterym tento styl neslusi. Upraveno 7. ledna 2018 uživatelem Peter78 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 bronz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matous Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Procházka Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farookh Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 RW v Tatrach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRWISTY Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Nevím jestli se mi víc líbí hodinky nebo řemen :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal444 Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Dnes Becka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Nevím jestli se mi víc líbí hodinky nebo řemen :-)Oboje. A navíc to k sobe krásne sedi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Dnes Ecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky