enslow Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Odesláno 22. března 2018 Nie nie ja som bývalý LF UK.ospravedlňujem sa za moju nevedomosť
Kid_A Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Odesláno 22. března 2018 Sakra, ten vitamin b je takhle z jara moc potrebnej:-))
romulada Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Odesláno 22. března 2018 Na tyhle hodinky jsem pred lety koukal v Chronoshopu..Prekvapilo me, ze byly tak dlouho v inzerci. Krapet jsem mel obavu z lug to lug, ale dobry. Tah pohodlnej s dvouma puldilkama, takze oproti Sinn tahu parada.Jsou parádní!
romulada Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Odesláno 22. března 2018 Stále je obdivuju, už jsem jim objednal kámošky
MíraMíra Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Odesláno 22. března 2018 Nefotíš až tak často, ale vždy to máš moc pěkný.
laskajefajn Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Odesláno 22. března 2018 (upraveno) Limitka...právě dnes(včera foceno Upraveno 22. března 2018 uživatelem laskajefajn
AndyAaron Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Odesláno 22. března 2018 Ondro, proboha, to chces u hodinek za pul mice prehlizet tak tasadni a jednoduchou zalezitost, jako je hacking? Ja uz se tady na to ptal kdysi Maxe, nezlob se, ale tady nejde o to, kolikrat a kdy to chces pouzit, jde o to, proc by mela takhle elementarni vlastnost kalibru za 500 $ chybet u hodinek za 20.000 $. El Primero tusim taky v urcity verzi hacking nemelo, nebo se pletu?Chapu jak to myslis. Ja mam zase problem s tim, ze u novych Rolex proste nemas AR. To mi prijde jako chujovina a strasna skoda. Muj point byl ten, ze si diky takovym malichernostem nechavame ujit super hodinky (hacking, ar, logo, atd.). Ja tedy radsi AR bez hackingu nez naopak
Doporučené příspěvky