leebauer Odesláno 2. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2018 SQUALE skvelé, hlavne nenápadne Já taky furt čučel tam - kde se hodinky nenosí.Dost dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 2. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2018 Díky chlapi. Jsem se žene už i přiznal, že byla zveřejněna. Prvně říkala, že mě zabije, ale pak to vzala s humorem. Mám já to štěstí v lásce. Kartagos# Aquáče jsou fajn. Já už jsem je předal do dalších, dobrých rukou. Snad jsem neudělal chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 2. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2018 Míro jsem napnutý, kam povedou tvoje další kroky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 2. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2018 Nic zajímavýho. Jen další v řadě s další masovkou. Doufám ale, že mě to na chvilku vyklidní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2018 Opravdu, Míro? Já zůstanu Akváčům věrný. Pohodlnější hodinky jsem snad ještě neměl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 2. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2018 Aquáče jsou dobrý. Já to furt říkám.Uvidíme co bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2018 Jsem zvědav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 2. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2018 Já myslím, že to půjde. Míro díky, budu se o ně dobře starat. Rád jsem Tě poznal osobně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 2. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2018 Nápodobně. Však může někdy zajít na hrnec. Třeba až je z tebe budu za pár měsíců tahat zpět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 2. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2018 ...hurá na fesťákTak nevim jestli jsou hezci hodinky nebo to ostatni;-)? Ja mam jasno;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 3. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2018 Gratulace! Já dostanu malou maxelku zřejmě k narozeninám v půlce června Držím palce. Pocitovo je to fakt na nezaplatenie Teda když uvážím, že je to váš první pokus, pane McStinger, tak klobouk dolů. Výsledek vynikající Mne vždy všetko dlho trvá. Obyčajne je ale výsledok fajn Velká gratulace.Vaše první? Ďakujem, áno, prvé. Ďakujem samozrejme všetkým, ktorých som necitoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 3. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2018 Hraju si a zase me to bavi ja jsem na leto pripravenej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 3. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2018 Miro, shewczo, tak koukam, ze ste si je posunuli. A ja mam poraaaad klid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 3. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2018 Radik: jo Radku, já se Ti ani nedivím. Já teď snad budu mít taky na chvilku klid. Fakt se mi moc líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 3. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2018 Chtelo by to par kilo dolu, mam to nejak natesno a nechci pridavat dilek tahu ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 3. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2018 (upraveno) Shewcza - krásný jsou .Moc se mi líbily , ale Míra je zrovna neprodával , tak jsem šel do bílé :-) Upraveno 3. června 2018 uživatelem kartagos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 3. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2018 Kurnik ty expy...tagy samozrejme taky krasny-zrovna ty jak mel Mira jsem mel taky a byly fajn...ale ty expy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzydko Odesláno 3. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2018 Explorujeme okolite lesy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 3. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2018 Hraju si a zase me to bavi ja jsem na leto pripravenej...Nádhera, hlavně neprodávej...alespoň ne hned :-) Já jsem spokojen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 3. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2018 Jedna lesní ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky