Jaro Uš Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Odesláno 10. září 2018 LSTen číselník je slušný drama, ale vypadá furt přehledně.
kuncák7 Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Odesláno 10. září 2018 Vysoké, široké a těžké, ale jak říkáš.... krásné. Parada, tohle vidim poprve, ale supr.A snake se zasnil, panove bacha :-)).
Jeronimo Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Odesláno 10. září 2018 Ten číselník je slušný drama, ale vypadá furt přehledně.Fotky jsou na nic. Až bude více času, tak přidám lepší. Je na co koukat. Parada, tohle vidim poprve, ale supr.A snake se zasnil, panove bacha :-)).
Návštěvník Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Odesláno 10. září 2018 Krasavice inteligentni Sent from my iPhone using Tapatalk
Murphy97 Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Odesláno 10. září 2018 Sem si rikal, kdo je vzal. Moc pekna barva, Romane
travex Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Odesláno 10. září 2018 Krasavice inteligentní Krasavice inteligentní Krasavice inteligentní Krasavice inteligentní Krasavice inteligentni Krasavice inteligentni Ale vždyť jo, furt.
Návštěvník Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Odesláno 10. září 2018 To sem za strasnyho vola. Mne to furt hlasilo chybu, pardon, Sent from my iPhone using Tapatalk
Frostie Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Odesláno 10. září 2018 Krasavice inteligentniVšak jo, ještě 15x, aspoň
Návštěvník Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Odesláno 10. září 2018 To bude drahý, Románku :-)Dekuju pekne
Maxel Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Odesláno 10. září 2018 To bych přilepil někam nahoru, ať je to stále na očích - když ti tapa zahlásí error, ještě než budeš opakovat odeslání příspěvku, otevři fórum v prohlížeči a podívej se, zda se přes chybu příspěvek nepublikoval.
Návštěvník Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Odesláno 10. září 2018 Však jo, ještě 15x, aspoňSe nezblazni hystoriku. Tak mam radost. Tak vejskam. Ublizuju tim nekomu? :-))))
Návštěvník Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Odesláno 10. září 2018 To bych přilepil někam nahoru, ať je to stále na očích - když ti tapa zahlásí error, ještě než budeš opakovat odeslání příspěvku, otevři fórum v prohlížeči a podívej se, zda se přes chybu příspěvek nepublikoval. No tak mate aspon obecniho blba. Ja tío delam i na pocitaci. Nejde to? Tak do toho rezu, nez se vycerpam :-)
Maxel Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Odesláno 10. září 2018 No tak mate aspon obecniho blba. Ja tío delam i na pocitaci. Nejde to? Tak do toho rezu, nez se vycerpam :-)Promiň, já to vlastně ani nemyslel na tebe. Už jsem to chtěl napsat mockrát, akorát to zrovna takhle vyšlo Peace. Hlavně, že máš radost... my máme radost, že máš radost. Pěkný sou, japonský hulky.
Návštěvník Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Odesláno 10. září 2018 Promiň, já to vlastně ani nemyslel na tebe. Už jsem to chtěl napsat mockrát, akorát to zrovna takhle vyšlo Peace. Hlavně, že máš radost... my máme radost, že máš radost. Pěkný sou, japonský hulky.Ja se prece nezlobim. Koukam na ne jako blazen. Jeste planuju tuzing. Rice bites naramek, crafter a mozna, mozna klenuty safir
kuncák7 Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Odesláno 10. září 2018 Ja se prece nezlobim. Koukam na ne jako blazen. Jeste planuju tuzing. Rice bites naramek, crafter a mozna, mozna klenuty safirNo, nejhorsi je, ze pak to budou uplne jiny hodinky, prestanou se ti libit a budes je prodavat :-).Ale tes se ted z nich a vic fotek ( kazda jina ) nevadi :-).
Návštěvník Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Odesláno 10. září 2018 Safír a crafter jednoznačně ano!Tenhle Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky