honza71 Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Odesláno 17. července 2019 (upraveno) Ta moja ma take holcici baterkovy Acquaracer a temer nic jinyho nenosi. Mam obcas pocit, jako bych ji musel premlouvat, at si nekam vezme DJ. Perrelety nemela na ruce roky a o Baume&Mercier skoda mluvit A ja dnes jak jinak, nez pracovne nudne. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. července 2019 uživatelem honza71
baza Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Odesláno 17. července 2019 "na lítačku" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kupa54 Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Odesláno 17. července 2019 Dneska jsem za pilota Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Diablo1st Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Odesláno 17. července 2019 Asi chvíľu na ruke pobudnú Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
P11 Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Odesláno 17. července 2019 Prim Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
KatkaB Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Odesláno 17. července 2019 Protoze vetsina holek se nechce zabyvat natahovanim nebo serizovanim hodinek. Nabidka holt koresponduje s poptavkou. Uzivej Ono je to i naopak. Není kloudná nabídka, tak musí poptávka mířit jinam.
Vit Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Odesláno 17. července 2019 Orienty Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Diablo1st Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Odesláno 17. července 2019 Ono je to i naopak. Není kloudná nabídka, tak musí poptávka mířit jinam. No len štatisticky je len málo žien, ktoré majú rady mechanické hodinky. Osobne som takú stretol len jednu. Ostatné chcú len pekný módny doplnok, ktorý je bezúdržbový. Čiže to, že ukazujú čas je len doplnková funkcia a keď ešte idú viac menej presne je to len bonus. Teda aspoň takto to máme v rodine
KatkaB Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Odesláno 17. července 2019 sticky je len málo žien, ktoré majú rady mechanické hodinky. Osobne som takú stretol len jednu. Ostatné chcú len pekný módny doplnok, ktorý je bezúdržbový. Čiže to, že ukazujú čas je len doplnková funkcia a keď ešte idú viac menej presne je to len bonus. Teda aspoň takto to máme v rodine Vidíš, a Heather by si možná automaty od TH koupila - jenže nenašla. A já taky (od někoho jiného) - a taky nenacházím. A v quartzu mi to připadá taky nic moc.No ale to by bylo na dlouho, to tady nebudu plevelit.
sibirnaya Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Odesláno 17. července 2019 Neska dosly, sedej supr, musim este koupit cernyho krokouse nekde, ten muj je uz dost vyglajdanej.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Odesláno 17. července 2019 Alpiny...dnes jsem je hodil na řemen... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ace84 Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Odesláno 17. července 2019 (upraveno) Už jsem s nimi ani nepočítal, ale nakonec to klaplo a musím říct, že jsou celkem fajn. Tady ještě fotografie na místě činu v Helveti. Tissot Heritage Chrono 1973 LE Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. července 2019 uživatelem Ace84
Borža Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Odesláno 17. července 2019 (upraveno) Už jsem s nimi ani nepočítal, ale nakonec to klaplo a musím říct, že jsou celkem fajn. Tady ještě fotografie na místě činu v Helveti. Tissot Heritage Chrono 1973 LE Vyzeraju super. Predpokladam ze si dopredu rezervoval? Upraveno 17. července 2019 uživatelem Borža
Ace84 Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Odesláno 17. července 2019 Ano, přesně tak. Požádal jsem o objednání jakmile je představili na Baselworldu.
ZZalesky Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Odesláno 17. července 2019 Na gumě dobrý Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sibirnaya Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Odesláno 17. července 2019 Tvl, v MHD busu je USB, pasy a Wifi, cumim Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
X-Bob Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Odesláno 17. července 2019 Dnes jen na chvilku, dopoledne. A koukám, neposunul jsem si datum Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
brownwld Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Odesláno 17. července 2019 Chvilku jsem premyslel, pak mi doslo ze nemas ten ridicak
Doporučené příspěvky