Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ta moja ma take holcici baterkovy Acquaracer a temer nic jinyho nenosi. Mam obcas pocit, jako bych ji musel premlouvat, at si nekam vezme DJ. Perrelety nemela na ruce roky a o Baume&Mercier skoda mluvit :)

A ja dnes jak jinak, nez pracovne nudne.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

Protoze vetsina holek se nechce zabyvat natahovanim nebo serizovanim hodinek. Nabidka holt koresponduje s poptavkou. Uzivej

Ono je to i naopak. Není kloudná nabídka, tak musí poptávka mířit jinam. 

Odesláno

Ono je to i naopak. Není kloudná nabídka, tak musí poptávka mířit jinam. 

No len štatisticky je len málo žien, ktoré majú rady mechanické hodinky. Osobne som takú stretol len jednu. Ostatné chcú len pekný módny doplnok, ktorý je bezúdržbový. Čiže to, že ukazujú čas je len doplnková funkcia a keď ešte idú viac menej presne je to len bonus.

Teda aspoň takto to máme v rodine  :lol:

Odesláno

sticky je len málo žien, ktoré majú rady mechanické hodinky. Osobne som takú stretol len jednu. Ostatné chcú len pekný módny doplnok, ktorý je bezúdržbový. Čiže to, že ukazujú čas je len doplnková funkcia a keď ešte idú viac menej presne je to len bonus.

Teda aspoň takto to máme v rodine  :lol:

Vidíš, a Heather by si možná automaty od TH koupila - jenže nenašla. A já taky (od někoho jiného) - a taky nenacházím. A v quartzu mi to připadá taky nic moc.

No ale to by bylo na dlouho, to tady nebudu plevelit. 

Odesláno (upraveno)

Už jsem s nimi ani nepočítal, ale nakonec to klaplo a musím říct, že jsou celkem fajn. Tady ještě fotografie na místě činu v Helveti.

Tissot Heritage Chrono 1973 LE

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Ace84
Odesláno (upraveno)

Už jsem s nimi ani nepočítal, ale nakonec to klaplo a musím říct, že jsou celkem fajn. Tady ještě fotografie na místě činu v Helveti.

Tissot Heritage Chrono 1973 LE

Vyzeraju super. Predpokladam ze si dopredu rezervoval?

Upraveno uživatelem Borža
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...