Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

Bronzovky nebo Farkyovky? Na tom svetle to neni poznat.

Jinak Ucho bych asi unosil...je to takova pomalu a nenasilne se vtirajici myslenka. Realizace, pripadna, je hudbou vzdalene budoucnosti, ale...

Odesláno

Jinak Ucho bych asi unosil...je to takova pomalu a nenasilne se vtirajici myslenka. Realizace, pripadna, je hudbou vzdalene budoucnosti, ale...

Odesláno

Odesláno

Odesláno

Vidím dobře? Jsou to modrý KonTiki Dievery?! Víc foto, prosím. A do budoucna s nima plánuješ co? :D

Radiku, bez urážky, podle mě je ti většina tvých hodinek mírně větších, ale je to samozřejmě o pocitu každýho. Tyhle už by ti ale byly asi fakt velký. Mám o cca 1 cm větší zápěstí a i tak jsou mi podle mě dost velký.

Jinak na zkoušku, by se celkem dalo je vzít tady. https://www.chrono24.cz/eterna/kontiki-diver-200m-ceramic--id12703511.htm

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...