Vit Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Odesláno 1. února 2020 (upraveno) .týden s vlkem To je dlouho, léčíš to vůbec?----------------------------------------------- IWC Upraveno 1. února 2020 uživatelem Vit
honza71 Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Odesláno 1. února 2020 (upraveno) Tyvole... A já musel vyslechnout takovou filipiku, když jsem jen připustil, že by mě mohlo neurazit, že si někdo vezme Suby k odpolednímu obleku, jak kdybys byl kříženec dědice trůnu a Gutha - Jarkovského.Taky stárneš...Jasne, ze starnu A vzdycky sem tvrdil, ze Suby k obleku nosi jen burani.Dal jsem tam smajla, ktery mel jemne naznacit, co si o tom nazoru myslim, a pak jsem se pokusil byt smirlivy pripojenym komentarem.Nicemu by neprospelo, kdybych laskovi napsal, ze je imho v.l, b.ran nebo tak neco ! On ma svuj nazor, ja mam svuj, a kazdej si jedem podle toho. Upraveno 1. února 2020 uživatelem honza71
Daemonultimate Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Odesláno 1. února 2020 Sobota, pro mne nejlepší den v týdnu
kdojinej Odesláno 2. února 2020 Nahlásit Odesláno 2. února 2020 Tady se musim Honzy zastat, ale tvrdit, ze takovehle velke smart woce/sport tester je k obleku cajk, tak to je kravina. To, ze to tak spousta lidi nosi je jina vec. Stejne tak oblek a tenisky. Spousta lidi to nosi, ale furt to vypada blbe...K těniskám jedině těsilky..
Peta-Biker Odesláno 2. února 2020 Nahlásit Odesláno 2. února 2020 Arnie na dovolené..Můžu se zeptat, kde to je?
Daemonultimate Odesláno 2. února 2020 Nahlásit Odesláno 2. února 2020 dopo doma, odpo návštěvy, nej je sobota, výlety, už aby se dalo venku koupat
Doporučené příspěvky