Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

panove nechcete sem misto kecu postnout nejake foto, at mam nac cumet, nechce se me nic cist ;)

Ty už sem radši ani nepiš, vole, takový machýrky mám fakt rád. Furt tady píšeš story a nákupu Rolexek pro manželku a pak, když ji vidím, tak je to hodinková panna a na ručce nemá lautr nic.

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

Těsně vedle, stojím mezi Furkotským štítem a Bystrým sedlem a fotím směrem přes Mlynickou dolinu - to větší by mělo být Capie pleso. Vlevo v popředí Štrbský štít, v pozadí (se "dvěma vrcholky") Gerlach :)

Ještě jsme vylezli na Furkotský štít, tam to bylo nějaký 2400m.

mne to pripominalo tuto sceneriu

Posted Image

je to asi z pred tyzdna, fotene skutocne z KOprovskeho stitu, vpredu velke hincoco pleso a dokonca aj nadmorska vyska 2363 m.n.m. sedi uplne presne :)

a ja som mal ..... ( doplnte ak uhadnete :) )

Posted Image

Odesláno

Nig: se nepo... :) do prace je nechce nosit, no ;)

Náhodou jsem díky té včerejší návštěvě prozřel.

Zjistil jsem, že krásná a milá ženská bez hodinek, je stokrát lepší, než nějaká maska s Patekama.

P.S.: A Rulanda opět nezklamala, moc hezkej večer jsem si včera udělal, díky :)

Odesláno

Ty už sem radši ani nepiš, vole, takový machýrky mám fakt rád. Furt tady píšeš story a nákupu Rolexek pro manželku a pak, když ji vidím, tak je to hodinková panna a na ručce nemá lautr nic.

kdo ví jestli jenom hodinková, když je ten gas furt v práci... :whistle:

post-3584-093455500 1314867107.jpg

Odesláno

Taky 312! Dnes na zkoušku s býlým kaučukem.... :whistle: Je příjemnej, ale nevím, jestli je to to pravý.... :crying_anim02: Za chvíli jej budu mít jak uhel..... :crying_anim:

Odesláno

Dyť je to hnusný, ani není poznat, jestli je to ženská nebo chlap. Jestli je to ženská, tak nic moc teda. Fuj, zkazil jsi mi oběd.

ty mas kurewsky veselou naladu kamo :lol2:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...