Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Kloubík-bez urážky,ta kožka je strašná.Takový pěkný Omegy...

v pohodě... mám teď nějaký páskový období, tak zkouším všechno možný. Ale za sebe musím říct, že mi to tak strašný nepřijde, naopak k outdoor-sportovnímu oblečení co jsem měl dneska to docela sedělo. Podle mého názoru to je právě jedna z obrovských předností moonwatchů, že se dají dát téměř na jakýkoliv pásek a ty hodinky to poberou a pořád vydají skvěle - nato, velcro strap, racing strap, mesh, kovový tah, krokodýl... což z nich dělá naprosto univerzální hodinky, které mění osobnost jen prostou výměnou pásku. Ale každý to samozřejmě můžeme vidět jinak.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Můj další experiment. Stručně - jsou boží. Ještě jsem ani nenastavil datum a čas, ale už jsem zkusmo nahodil všechny 3 lunety. :D Bronzová už začíná lehounce chytat patinu. A to mně přihodil Kubson ještě jednu lehce poškrábanou zdarma na hraní. Tak přemýšlím, co s ní vymyslím za šílenost. Díky Kubo za prohlídku sortimentu a výborný pokec. Zatím jedna rychlofotka:

P.S.: A moc děkuju i za řemeny.

post-1975-066601300 1318455535.jpg

Odkaz ke komentáři

Můj další experiment. Stručně - jsou boží. Ještě jsem ani nenastavil datum a čas, ale už jsem zkusmo nahodil všechny 3 lunety. :D Bronzová už začíná lehounce chytat patinu. A to mně přihodil Kubson ještě jednu lehce poškrábanou zdarma na hraní. Tak přemýšlím, co s ní vymyslím za šílenost. Díky Kubo za prohlídku sortimentu a výborný pokec. Zatím jedna rychlofotka:

P.S.: A moc děkuju i za řemeny.

To jsem zvědavý, jak dlouho ti vydrží. Já je po dvou dnech pustil dál. Na 18cm zápěstí sice vypadaly OK, ale nezkousl jsem tu robustnost. Bylo to nepohodlný pro praktický používání, těžko se to rvalo pod oblečení.

EDIT: A díky za potvrzení toho, že prakticky nová luneta z výroby už je s patinou.

Upraveno uživatelem Chumpus
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...