panedge Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2012 (upraveno) PO Upraveno 18. února 2012 uživatelem panedge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2012 Panedge honem přezout... dneska tady frčíme napříč značky na NATO strapech tak ještě jednouSecte je to tak, že některým hodinkám hadry sluší, proč se bránit, ale na mesh jsem názor zatím nezměnil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2012 Tombed-Nato tady mám úplně nový,ale nejsem si jistej,jestli se tím ty Omegy nedegradujou a ještě k tomu sem po příšerný vopici a nebudu se pouštět do nějakých velkých akcí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2012 aj čítať treba kolegovia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2012 tome, uplne se mi po nich zastesklo skoro jsem zapomnel, jak jim tenhle nato remen sekne. dychla na me nostalgie, asi si pujdu nalit symbolickeho panaka na pripitek. mimochodem, kdyz uz se tady frci v nato vlne, nemate nekdo nejaky vyzkouseny tip, jaky NATO remen by sedl na modre Sumo? jde mi i o to, aby to nebyl platecek nylonu, ale trosku poctivejsi kus. Sumo nejsou zrovna male hodinky, melo by to byt "heavy duty". nejake napady, odkazy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohush Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2012 (upraveno) mimochodem, kdyz uz se tady frci v nato vlne, nemate nekdo nejaky vyzkouseny tip, jaky NATO remen by sedl na modre Sumo? jde mi i o to, aby to nebyl platecek nylonu, ale trosku poctivejsi kus. Sumo nejsou zrovna male hodinky, melo by to byt "heavy duty". nejake napady, odkazy? Kdysi jsem měl tuto kombinaci, plátěný nato prošitý bílou nití a podšitý kůží, v rozměru 21 mm, hodně jim to slušelo, bohužel dnes nic podobného nemůžu sehnat. edit: ještě ta fotka Upraveno 18. února 2012 uživatelem bohush Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2012 Specialně pro tombeda, navíc z maroshoveho města..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2012 Zkouška tahu - Super Oyster (koncovky jsou z SKX031) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pitrs182 Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2012 Stále tyhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2012 Stále tyhle jj, jsou boží :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2012 dnes este pri dunajskych kryhach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2012 Se jde na návštěvu, tak se jde za slušňáka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2012 Oris Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2012 Se jde na návštěvu, tak se jde za slušňáka... Pro tyto prilezitosti je Doppelchrono vyborna vec. Muzes merit, kolik toho nakecala tchyne a kolik tchan. Hlavne jim to pak pri odchodu nezapomen vyhodnotit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2012 Jde se do posilovny, tak za slusnaka bandi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2012 As usual... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivko9 Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2012 mám své oblíbené Citizen Promaster automatic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2012 tank Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2012 311 a 1973 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2012 neska se mi nechtelo z postele ani trochu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky