tombed Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Tenhle větrák nad dveřmi svatyně znám. U Jelínků. Když tě žízeň v krku kouše, dej si pivo u Bohouše... Locque dík za fotku, hned bych si dal hladinku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stýf Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Jsou skvělý, baví mě i ta šedá barva oceli, tu jsem dřív nějak nezaregistroval... Bandi, gratulace.Vidím, že je z Tebe ponorkář.Hold, stará láska k Sinn nerezaví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 (upraveno) vonku sa to cervena Upraveno 23. května 2012 uživatelem jankoxxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Taky nám to roste..... Kurde neprovokujte všichni furt tady s těma IWCčkama.Furt to tady vystavujete když víte,že pro mě je to cíl č.1 a že na ně nemám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Jsou skvělý, baví mě i ta šedá barva oceli, tu jsem dřív nějak nezaregistroval... Gratuluju! Fakt moc hezky! Parada, jak se v tom motas: z blejskavejch lestenek na matny... Co bude dal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Dneska jsem si mel vzit pilotky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav 2 Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Dnes Orsy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 (upraveno) Rozlučkové foto. Místo zápěstí tentokrát parohy. Edit: zapoměl jsem na fotku Upraveno 23. května 2012 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Jsou skvělý, baví mě i ta šedá barva oceli, tu jsem dřív nějak nezaregistroval... Tak pěkně jsem je nikdy nedokázal cvaknout samozřejmě posílám gratulace, i když u tebe to bude stejně jen záplata před něčím echt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 jen záplata před něčím echt Já už toho měl dost a i právě proto bych si vůbec netroufl hodnotit co je nebo není echt. Jde v první řadě o vnitřní pocit a ten jsem třeba kdysi z Archimede Fliegerchronograph měl silnější než x let po té z IWC Doppelchronograph. Už jsem přišel na to, že u hodinek hledám faktor radosti a ten překvapivě na značce ani na ceně nezávisí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Neni to nejaktuálnější, foto stojí za prd, nicméně hodinky poznat jdou a vzhledem k době a stavu, kdy se to fotilo, to ještě celkem jde :-) Jeeeee, nejen hodinky, ale i prenadherny vetrak se svym typickym zvukem, ale to je krasa. Ktery rok? Dnes uz ty vetraky nejsou :-(. Ale jeste pred tremi lety jsem byl v putice, kde bylo pivo jako kren, klasika pipa a kazdy stul s pertinaxem jina barva. Samozrejme bez ubrusu. K jidlu jen tlacenka, godhaj s cibuli. No, nasaval jsem atmosferu asi po dobu 12ti kousku a sel jsem. Premi peknou dobrou noc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stýf Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Já už toho měl dost a i právě proto bych si vůbec netroufl hodnotit co je nebo není echt. Jde v první řadě o vnitřní pocit a ten jsem třeba kdysi z Archimede Fliegerchronograph měl silnější než x let po té z IWC Doppelchronograph. Už jsem přišel na to, že u hodinek hledám faktor radosti a ten překvapivě na značce ani na ceně nezávisí. Moc hezky jsi to napsal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 (upraveno) Jeeeee, nejen hodinky, ale i prenadherny vetrak se svym typickym zvukem, ale to je krasa. Ktery rok? Dnes uz ty vetraky nejsou :-(. Ale jeste pred tremi lety jsem byl v putice, kde bylo pivo jako kren, klasika pipa a kazdy stul s pertinaxem jina barva. Samozrejme bez ubrusu. K jidlu jen tlacenka, godhaj s cibuli. No, nasaval jsem atmosferu asi po dobu 12ti kousku a sel jsem. Premi peknou dobrou noc. Jak již bylo výše zmíněno: Jelínkova pivnice. Kdo tam pár kousků na stojáka neposlal, jakoby nežil... ;-) Upraveno 23. května 2012 uživatelem Locque Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 u hodinek hledám faktor radosti a ten překvapivě na značce ani na ceně nezávisí. Moudře díš bratře Žižko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 konecne su doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 24. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2012 S bradacom od ZZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 24. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2012 konecne su doma Jo, to by slo . Mam dojem, ze se blizi AT vlna (nebo aspon vlnka). Mas k nim i tah? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2012 huhu4d: Parada. Taky jsem o nich premyslel a taky by byly na gume. To je spravna potapecska casomira. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 24. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2012 Ráno s Omega speedmaster BA: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfi Odesláno 24. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2012 Odesláno z mého GT-I8150 pomocí Tapatalk 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky