Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

jen záplata před něčím echt :P

Já už toho měl dost a i právě proto bych si vůbec netroufl hodnotit co je nebo není echt.

Jde v první řadě o vnitřní pocit a ten jsem třeba kdysi z Archimede Fliegerchronograph měl silnější než x let po té z IWC Doppelchronograph.

Už jsem přišel na to, že u hodinek hledám faktor radosti a ten překvapivě na značce ani na ceně nezávisí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neni to nejaktuálnější, foto stojí za prd, nicméně hodinky poznat jdou a vzhledem k době a stavu, kdy se to fotilo, to ještě celkem jde :-)

Jeeeee, nejen hodinky, ale i prenadherny vetrak se svym typickym zvukem, ale to je krasa. Ktery rok? Dnes uz ty vetraky nejsou :-(. Ale jeste pred tremi lety jsem byl v putice, kde bylo pivo jako kren, klasika pipa a kazdy stul s pertinaxem jina barva. Samozrejme bez ubrusu. K jidlu jen tlacenka, godhaj s cibuli. No, nasaval jsem atmosferu asi po dobu 12ti kousku a sel jsem. Premi peknou dobrou noc.
Odkaz ke komentáři

Já už toho měl dost a i právě proto bych si vůbec netroufl hodnotit co je nebo není echt.

Jde v první řadě o vnitřní pocit a ten jsem třeba kdysi z Archimede Fliegerchronograph měl silnější než x let po té z IWC Doppelchronograph.

Už jsem přišel na to, že u hodinek hledám faktor radosti a ten překvapivě na značce ani na ceně nezávisí.

Moc hezky jsi to napsal.

Odkaz ke komentáři

Jeeeee, nejen hodinky, ale i prenadherny vetrak se svym typickym zvukem, ale to je krasa. Ktery rok? Dnes uz ty vetraky nejsou :-(. Ale jeste pred tremi lety jsem byl v putice, kde bylo pivo jako kren, klasika pipa a kazdy stul s pertinaxem jina barva. Samozrejme bez ubrusu. K jidlu jen tlacenka, godhaj s cibuli. No, nasaval jsem atmosferu asi po dobu 12ti kousku a sel jsem. Premi peknou dobrou noc.

Jak již bylo výše zmíněno: Jelínkova pivnice. Kdo tam pár kousků na stojáka neposlal, jakoby nežil... ;-)

post-9617-091951400 1337805476.jpg

Upraveno uživatelem Locque
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...