Eman2208 Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2012 Ty máš ale sakra pěkné hodinky.
Stýf Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2012 Ty máš ale sakra pěkné hodinky. Díky,mám z nich radost:clap:
sibirnaya Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2012 Masakr.. Jak se nosí? Je hodně znát že jsou lehčí?ja je mel na ruce ve ctrvtek, a muzu ti rict, ze nosi se divne. jsou hrozne lehky, jak plastovy icewatch, nebo neco takovyho, pro me osobne je to desnej nezvyk..
zid Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2012 ja je mel na ruce ve ctrvtek, a muzu ti rict, ze nosi se divne. jsou hrozne lehky, jak plastovy icewatch, nebo neco takovyho, pro me osobne je to desnej nezvyk..Neříkej, že sis pořídil icewatche a ani se nepochlubil
Chosef76 Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2012 Kedže sú tu samé frajerské hodinky, tak to trošku pokazím málo vídanými "rusmi". Dnešný výstup na Chopok. Krásná fotografie s úžasnou atmosférou.
sibirnaya Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2012 Neříkej, že sis pořídil icewatche a ani se nepochlubil icewatche sem poridil moji adoptivni dcerunce, ale uz je rozmlatila, ted strida casia, edoxy a armani..
bedja Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2012 icewatche sem poridil moji adoptivni dcerunce, ale uz je rozmlatila, ted strida casia, edoxy a armani.. ..ti mladí si ničeho neváží..
lukin_ova Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2012 Kosmicke technologie na sobotni vecer.... Titanium Liquidmetal Gratuluji. Máš můj respekt. Tuším, že jsou první na fóru. Vlajková loď v řadě Planet Ocean. Závidím. Dej vědět pokud Tě omrzí.
sibirnaya Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2012 Pracovní...Naštěstí volný víkend přede mnou sakra, chlape, tobe vazne seknou..
Pirx Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2012 Tak to jsi mě dostal .No ja jsem byl sam taky trosku prekvapenej, ani nevim jak se to sebehlo, jak si Frantik odvazel ty stary, najednou jsem drzel v ruce telefon a objednaval tyhle... Masakr.. Jak se nosí? Je hodně znát že jsou lehčí? Jsou lehci fakt o HODNE. Moty123 kdyz je vzal do ruky, rikal ze jsou snad z papiru... Me to vyhovuje, jak porad stridam vsechny svoje vintage Omegy, ktery jsou podstatne lehci, nez ocelovy PO, neni to ted pro ruku takovej sok, naopak je to velice pohodlny. Gratuluji. Máš můj respekt. Tuším, že jsou první na fóru. Vlajková loď v řadě Planet Ocean. Závidím. Dej vědět pokud Tě omrzí.Diky, no ja doufam ze me hned tak neomrzi... Jako koukal jsem jeste na modry De Ville Hour Vision, ale na ty bych asi musel bejt tak o 10 let starsi... i kdyz...
Chosef76 Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2012 sakra, chlape, tobe vazne seknou..Honzo díky, od R-guru fóra pochvala zvláště potěší.
Moty Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2012 No ja jsem byl sam taky trosku prekvapenej, ani nevim jak se to sebehlo, jak si Frantik odvazel ty stary, najednou jsem drzel v ruce telefon a objednaval tyhle... Jsou lehci fakt o HODNE. Moty123 kdyz je vzal do ruky, rikal ze jsou snad z papiru... Me to vyhovuje, jak porad stridam vsechny svoje vintage Omegy, ktery jsou podstatne lehci, nez ocelovy PO, neni to ted pro ruku takovej sok, naopak je to velice pohodlny. Diky, no ja doufam ze me hned tak neomrzi... Jako koukal jsem jeste na modry De Ville Hour Vision, ale na ty bych asi musel bejt tak o 10 let starsi... i kdyz... Sou skvělý, hlavně opatrně, víš při čem:smile_anim:
Ohm-Aztec Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2012 (upraveno) Při neděli... Upraveno 18. listopadu 2012 uživatelem Ohm-Aztec
andiem Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2012 Nejak se nam tu ty Rolex-ky rozmohly... :-) --- Sent from my LT26i using Tapatalk 2
quest987 Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2012 Lestenky Rado nechávam již 3 den odpočívat.
radek00 Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2012 (upraveno) Z gumy na něco hezčího Upraveno 18. listopadu 2012 uživatelem radek00
Doporučené příspěvky