Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

Masakr.. :notworthy: Jak se nosí? Je hodně znát že jsou lehčí?

ja je mel na ruce ve ctrvtek, a muzu ti rict, ze nosi se divne. jsou hrozne lehky, jak plastovy icewatch, nebo neco takovyho, pro me osobne je to desnej nezvyk..

Odesláno

ja je mel na ruce ve ctrvtek, a muzu ti rict, ze nosi se divne. jsou hrozne lehky, jak plastovy icewatch, nebo neco takovyho, pro me osobne je to desnej nezvyk..

Neříkej, že sis pořídil icewatche a ani se nepochlubil :wheelchair:

Odesláno

Kedže sú tu samé frajerské hodinky, tak to trošku pokazím málo vídanými "rusmi". :whistle: Dnešný výstup na Chopok. :)

Krásná fotografie s úžasnou atmosférou.

Odesláno

icewatche sem poridil moji adoptivni dcerunce, ale uz je rozmlatila, ted strida casia, edoxy a armani..

..ti mladí si ničeho neváží..:sad01_anim: :D

Odesláno

Kosmicke technologie na sobotni vecer.... Titanium Liquidmetal

post-5784-044925400 1353168096.jpg

Gratuluji. Máš můj respekt. Tuším, že jsou první na fóru. Vlajková loď v řadě Planet Ocean.

Závidím. Dej vědět pokud Tě omrzí.

Odesláno

Tak to jsi mě dostal :).

No ja jsem byl sam taky trosku prekvapenej, ani nevim jak se to sebehlo, jak si Frantik odvazel ty stary, najednou jsem drzel v ruce telefon a objednaval tyhle... :whistle:

Masakr.. :notworthy: Jak se nosí? Je hodně znát že jsou lehčí?

Jsou lehci fakt o HODNE. Moty123 kdyz je vzal do ruky, rikal ze jsou snad z papiru... :D Me to vyhovuje, jak porad stridam vsechny svoje vintage Omegy, ktery jsou podstatne lehci, nez ocelovy PO, neni to ted pro ruku takovej sok, naopak je to velice pohodlny.

Gratuluji. Máš můj respekt. Tuším, že jsou první na fóru. Vlajková loď v řadě Planet Ocean.

Závidím. Dej vědět pokud Tě omrzí.

Diky, no ja doufam ze me hned tak neomrzi... :D Jako koukal jsem jeste na modry De Ville Hour Vision, ale na ty bych asi musel bejt tak o 10 let starsi... i kdyz... :D

Odesláno

No ja jsem byl sam taky trosku prekvapenej, ani nevim jak se to sebehlo, jak si Frantik odvazel ty stary, najednou jsem drzel v ruce telefon a objednaval tyhle... :whistle:

Jsou lehci fakt o HODNE. Moty123 kdyz je vzal do ruky, rikal ze jsou snad z papiru... :D Me to vyhovuje, jak porad stridam vsechny svoje vintage Omegy, ktery jsou podstatne lehci, nez ocelovy PO, neni to ted pro ruku takovej sok, naopak je to velice pohodlny.

Diky, no ja doufam ze me hned tak neomrzi... :D Jako koukal jsem jeste na modry De Ville Hour Vision, ale na ty bych asi musel bejt tak o 10 let starsi... i kdyz... :D

Sou skvělý, hlavně opatrně, víš při čem:smile_anim:

Odesláno (upraveno)

Z gumy na něco hezčíhoclap.gif

post-23073-091601100 1353242016.jpg

Upraveno uživatelem radek00
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...