matobp Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2012 Planety...uvidime ako dlho,kedze maju taku strasnu oranzovu lunetu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2012 Přiznávám, pod košili se nevejdou. NO A CO?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pitrs182 Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2012 Přiznávám, pod košili se nevejdou. NO A CO?! Správně Něco takového se neschovává:-) Paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2012 To kafe vyzera akoze kazdu chvilu vybuchne.. ze ma konzistenciu lavoveho bahna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2012 Na cestě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2012 tak pozor pánové, ted jsem nasel starsi fotku jednech cool wočin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2012 Dneska se purýrovalo mašinku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2012 (upraveno) Přiznávám, pod košili se nevejdou. NO A CO?! ..super Kubo..! ..já tradičně.. Upraveno 20. listopadu 2012 uživatelem bedja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2012 Přiznávám, pod košili se nevejdou. NO A CO?! toho je pod košili škoda, koukám, že už posiluješ, ty naběhlý šlachy:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír P. Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2012 Dnes na procházce na Kosíř, 16 km. ...potom saunička ...následně noční střelby ...a teď hurá na pivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2012 ..tam by sa vosli snad aj nejake nastenne ty si musel riadne schudnut... kedysi by si pod koselu ani zapalku k stajnom nevopchal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2012 Tak jsem se vrátil z Prahy, natáhnul tepláky, otevřel lahváče a jsem zas na chvíli spokojenej.Díky Jirko za velice příjemné setkání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2012 Co to je? Aquaracer 500M ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2012 Co to je? Aquaracer 500M ?Vole Honzo!! Jaks to poznal??!! Máš u mě nealko pivo, až se přijedeš podívat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2012 Planety...uvidime ako dlho,kedze maju taku strasnu oranzovu lunetu Napadlo mě to už před časem - kdyby se na těchto vyměnila oranž luneta za černou, nebudou z nich hezčí hodinky.. ? Na kolik tak může vyjít ta luneta? Tak jsem se vrátil z Prahy, natáhnul tepláky, otevřel lahváče a jsem zas na chvíli spokojenej.Díky Jirko za velice příjemné setkání.Tag Heuer? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2012 Fakt je, že moc hodinek nemá datumku vlevo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2012 (upraveno) No vidíš, už sis odpověděl. Včera nějaký tvoje řeči o hloubkách a dneska takováhle nápověda. Ale abych nezapoměl, gratuluji. Upraveno 20. listopadu 2012 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lrmaty Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2012 Prim Sport Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2012 Klasiku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2012 Napadlo mě to už před časem - kdyby se na těchto vyměnila oranž luneta za černou, nebudou z nich hezčí hodinky.. ? Na kolik tak může vyjít ta luneta?cca 5 tis. ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky