Viktor Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2013 UN Big Date GMT 42 mm - jen na zkoušku, víc se mi líbil předchozí 40 mm model Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2013 Dneska tak nejak slusneji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2013 ...včera se mi nepodařilo naládovat sem fotku z výcviku...ale na ruce i dnes, takže to snad nejni uplně proti pravidlům... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2013 na chvilku jsem je zakomponoval do dobrot z Erhartovy cukrárny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlasta66 Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2013 Tissotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2013 uz treti den na gume... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2013 Včera Omegy,dnes PAM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2013 Včera Omegy,dnes PAMEdgi, ty Pamy jsou prostě neskutečný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2013 Moty123-máš reht jsem spokojenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2013 Moty123-máš reht jsem spokojenejJá nějak na ty druhý lepší nejsem furt připravnej, ty další co mám nosím jen že je mám, ale vydržej mi na ruce max 1/2-1 den, pak beru hned PO zpět, změní se to? A chci aby se to změnilo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2013 Moty123-to já nevím,jestli se to změní Každopádně mě furt Omegy bavěj.Zpracování,přesnost,všechno je super.A furt se mi hodně líběj.312 beru jakože svátečnější hodinky a neberu je nikam,kde by se mohlo něco stát.To pouzdro je tak pěkný,až se o ně někdy fakt bojím.A to je zároveň v mých očích trošku limituje,prostě třeba doma,když něco dělám,nebo blbnu s dětma,tak je nenosím.Asi by se jim nic nestalo,ale já je tak vnímám.Vadí mi,když mi na ně kluk patlá rukama atd.Když chodím do hospody,tak je taky nenosím.Ale jinak jsou dokonalý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2013 Moty123-to já nevím,jestli se to změní Každopádně mě furt Omegy bavěj.Zpracování,přesnost,všechno je super.A furt se mi hodně líběj.312 beru jakože svátečnější hodinky a neberu je nikam,kde by se mohlo něco stát.To pouzdro je tak pěkný,až se o ně někdy fakt bojím.A to je zároveň v mých očích trošku limituje,prostě třeba doma,když něco dělám,nebo blbnu s dětma,tak je nenosím.Asi by se jim nic nestalo,ale já je tak vnímám.Vadí mi,když mi na ně kluk patlá rukama atd.Když chodím do hospody,tak je taky nenosím.Ale jinak jsou dokonalý.A to si myslím, že ty hodinky šíleně "zabíjí" ale uplně to chápu, měl bych to stejně, s PO jsem se už sžil, takže když jdu futrem, tak ne s rukou za zády, ale trvalo to docela dlouho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2013 LebensSINN... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2013 *** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2013 LebensSINN... Jsou parádní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2013 Jsou parádní! Moje řeč, úžasná chrona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2013 Děkuju chlapcí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2013 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2013 Děkuju chlapcí...Vyborny, jsou vyborny. Konecne jsi prodal tu divnost s tou zlatou lunetou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2013 Tissotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky