Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Moty123-máš reht :) jsem spokojenej

Já nějak na ty druhý lepší nejsem furt připravnej, ty další co mám nosím jen že je mám, ale vydržej mi na ruce max 1/2-1 den, pak beru hned PO zpět, změní se to?

A chci aby se to změnilo?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moty123-to já nevím,jestli se to změní :D Každopádně mě furt Omegy bavěj.Zpracování,přesnost,všechno je super.A furt se mi hodně líběj.312 beru jakože svátečnější hodinky a neberu je nikam,kde by se mohlo něco stát.To pouzdro je tak pěkný,až se o ně někdy fakt bojím.A to je zároveň v mých očích trošku limituje,prostě třeba doma,když něco dělám,nebo blbnu s dětma,tak je nenosím.Asi by se jim nic nestalo,ale já je tak vnímám.Vadí mi,když mi na ně kluk patlá rukama atd.Když chodím do hospody,tak je taky nenosím.Ale jinak jsou dokonalý.

Odkaz ke komentáři

Moty123-to já nevím,jestli se to změní :D Každopádně mě furt Omegy bavěj.Zpracování,přesnost,všechno je super.A furt se mi hodně líběj.312 beru jakože svátečnější hodinky a neberu je nikam,kde by se mohlo něco stát.To pouzdro je tak pěkný,až se o ně někdy fakt bojím.A to je zároveň v mých očích trošku limituje,prostě třeba doma,když něco dělám,nebo blbnu s dětma,tak je nenosím.Asi by se jim nic nestalo,ale já je tak vnímám.Vadí mi,když mi na ně kluk patlá rukama atd.Když chodím do hospody,tak je taky nenosím.Ale jinak jsou dokonalý.

A to si myslím, že ty hodinky šíleně "zabíjí" ale uplně to chápu, měl bych to stejně, s PO jsem se už sžil, takže když jdu futrem, tak ne s rukou za zády, ale trvalo to docela dlouho

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...