Baker Odesláno 24. července 2013 Nahlásit Odesláno 24. července 2013 Tak jsem Fliegerchrono dal na buvola a udělal z nich taky univerzály, jdou i ke kapsáčům od Surplusu Sedne k nim fakt dobre, jsem Ti to rikal
bandicoot Odesláno 24. července 2013 Nahlásit Odesláno 24. července 2013 (upraveno) Alda: Premyslel jsem o tom, ale maj vysoko vrtany stezejky, protazeny nozky klamou.Ani na plochem Natu to neni zadna slava. Villain: Kdyz pominu divery, mesh jde spis na jemnejsi hodinky, novy Fliegerchrono neni zadna lestenka. Baker: Koukni na moje fotovlakno v galerii, fakt je to super. Je to takovej ten klasickej macatej a mekkej flieger remen, jak to ma byt. Prekvapkem pro me je fakt, ze byt je ten buvol remen za par stovek, tak ty hodinky rozsvitil, vypichl pouzdro a cifr nad celek a vypadaji napadneji a luxusneji nez na originalnim aligatoru. Upraveno 24. července 2013 uživatelem bandicoot
sect Odesláno 24. července 2013 Nahlásit Odesláno 24. července 2013 V patek je beru do tech 2000 m, jak maji napsano na cifru, tak jsem je radsi prehodil na gumu a myslim ze vetsinu leta uz na ni zustanou.<br /><br /> Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lukin_ova Odesláno 24. července 2013 Nahlásit Odesláno 24. července 2013 Říkali mi, že vůbec není vidět, že bych je nosil ....A já je přitom nosím skoro furt ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 24. července 2013 Nahlásit Odesláno 24. července 2013 Bandi-jo,kdyz jsem si ten tvuj wristshot zvetsil,je fakt,ze nozky jsou dost robustni,mesh by tam byl utopenej....
michalval Odesláno 24. července 2013 Nahlásit Odesláno 24. července 2013 IWC + IWC ... NERO.8 + ST1GTak američan už je zpět? Dvojka je kompletní?
StefanM Odesláno 24. července 2013 Nahlásit Odesláno 24. července 2013 Rucickova hitparada. Fotene vcera, aktualne aj dnes. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 24. července 2013 Nahlásit Odesláno 24. července 2013 (upraveno) úplně obyčejný digi, ale přehledný jsou, to zase jo Upraveno 24. července 2013 uživatelem travex
F.B. Odesláno 24. července 2013 Nahlásit Odesláno 24. července 2013 (upraveno) Jo je to PG. Jeden z motivů, proč si dělám papíry na motorovou krosnu je,,že bych se Fero chtěl podívat znovu na Island. Tentokrát už ale i s motorovým padákem. Tak to je husté, to som ešte neskúšal - poriadne to natrénuj, a dojdi čo naskôr, sezóna-nesezóna .Inu, keď som vytiahol ten kiting - v nedeľu som "ulovil" svojho prvého islandského kitera :-) http://www.youtube.com/watch?v=7zqOz5Z5gFM F. Upraveno 24. července 2013 uživatelem F.B.
jencekgs Odesláno 24. července 2013 Nahlásit Odesláno 24. července 2013 Tak jsem hodím pár foto z dovo. Nejdřív u našich s UX Pradědova Galerie Po té Alpské šotoliny na moto s návštěvou TdF
Wanderer Odesláno 24. července 2013 Nahlásit Odesláno 24. července 2013 Rucickova hitparada. Fotene vcera, aktualne aj dnes. Já si nemůžu pomoct, mně se ty Štajny taky pořád líbí...
Wanderer Odesláno 24. července 2013 Nahlásit Odesláno 24. července 2013 Tak jsem Fliegerchrono dal na buvola a udělal z nich taky univerzály, jdou i ke kapsáčům od Surplusu Škoda že Rios nedělá Albatros z Nytechu v rozměru 21/18, pak by to šlo i do vody. No asi ani s tim buvolem tu a tam vodu vodu, pot, bordel řešit nebudu. Ale až mi odejde origoš gator, tak mám vybráno... Gator s WR 100m je masakr, to musím mít.Máš to moc pěkný... na takové hodinky, včetně řemenu, radost pohledět...
StefanM Odesláno 24. července 2013 Nahlásit Odesláno 24. července 2013 Já si nemůžu pomoct, mně se ty Štajny taky pořád líbí...Su super. Pocas dvoj mesacnej cakacej doby som o spravnosti vyberu ani raz nezapochyboval. A od momentu dodania su mojimi favoritmi kazdy den.
Jason123456 Odesláno 24. července 2013 Nahlásit Odesláno 24. července 2013 modrásky :-D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
st1g Odesláno 24. července 2013 Nahlásit Odesláno 24. července 2013 Dají se nosit i naopak. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 24. července 2013 Nahlásit Odesláno 24. července 2013 Zkousel jsem ji ohnout, ale marne... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 24. července 2013 Nahlásit Odesláno 24. července 2013 Hneda je paradni. Crococalf nebo echt croco? Gut, to jsem myslel, že to bude pr.ser :-) Hnědá je dobrá...
kulix Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Odesláno 25. července 2013 Plexi je plexi..<br /> Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tomr Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Odesláno 25. července 2013 Rucickova hitparada. Fotene vcera, aktualne aj dnes. Chrono II, prostě nádhera!
NERO.8 Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Odesláno 25. července 2013 Tak američan už je zpět? Dvojka je kompletní? Jsme konečně kompletní ... v srpnu se hlásíme a už se musíme potkat.
Doporučené příspěvky