SAS Odesláno 7. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2008 Dneska opět retro: Saturne, kalibr Landeron 248 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAS Odesláno 7. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2008 (upraveno) ach... ja dnes Seiko SNN107 proč to vzdychání??? Upraveno 7. října 2008 uživatelem SAS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAS Odesláno 7. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2008 Saturne, kalibr Landeron 248 - jsou prekrasne... Jj, na dnešní požadavky jsou to sice malé hodinky (35x42mm), ale pohodové a překvapivě přesné (+5s/den). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2008 Dnes po vyčerpávajícím nošení Expertů tyto Hamiltonky. Držitelů stejných se chci zeptat na šroubovací korunky? Korunka v pravo nahoře ne seřizování datumu a hodin mi při šroubování trochu dře oproti dvoum ostatním. Ty jdou jak po másle. Dělá vám to také? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAS Odesláno 7. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2008 moc se tesim na svoje vintage Strely - asi behem rijna... parametry budou obdobne... Strely s černým ciferníkem a v dobrém stavu marně sháním.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAS Odesláno 7. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2008 ja budu mit bile, mam radeji bile - tedy Strely... delaly se vubec puvodne jine? Já mám raději černé ciferníky. Variant těchto hodinek bylo víc - podívej se sem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAS Odesláno 7. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2008 aha - ale cerne jen jako Poljot nebo Seconda...? asi jo, zatím jsem jiné nepotkal - černý podklad a nápis jen v latince. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KGrob Odesláno 7. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2008 ja budu mit bile, mam radeji bile - tedy Strely... delaly se vubec puvodne jine? Dávám za pravdu. Pro černé číselníky slabost mám též. Jednou z vyjímek jsou ovšem STRELY Jinak dnes pyšně nosím Koblihovo VOSTOKY Amfibie ponorkové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 16. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2008 Poljot Avia no vidíš....kupovals Junkersky a teď je ani nenosíš....já Ti to povídal,měl jsi koupit "vlnité"...a nedal by jsi je z pařátku......u Tebe spíš z pracky..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SRSONOR Odesláno 17. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2008 (upraveno) MeisterSinger Scrypto, AM1.01, mechanik...naprostá spokojenst s přesností Upraveno 17. října 2008 uživatelem SRSONOR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 17. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2008 ...Nejako ich neviem dat uz mesiac z labky dolu. Aj pridem domov dam si Avenger seawolf,za chvilu si dam T-Touch,Formula 1,nejake diver Citizen a nakoniec si opat dam 0001 a som spokojny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyle Case Odesláno 17. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2008 Opět Wittnauer: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 17. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2008 (upraveno) ... Upraveno 17. října 2008 uživatelem Baker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 20. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2008 nejsem dobry fotograf a ani na to nemam nadobicko, ale na ruce mam ted toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SRSONOR Odesláno 23. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2008 TAG HEUER AQUARACER - zakoupené přes chronomag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 23. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2008 dneska eterna MVS (kromě ruček a korunky jim věřím) - parádní takřka umělecká renovačka v Novém Městě a nejelegantnější kroko řemen od simona vyšmelený se spidererem, podepisuju smlouvy extravagantním sailorem od afrikaba a baví mě měnit šířku linky - díky chronomagu ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 23. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2008 Ja mam dneska opet SF, ale s novym cerno-modrym remenem od Simona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 23. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2008 Longines Lindbergh .... a smlouvy podepisuju reklamní propiskou... Všechny extra tužky vždycky postrácím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 23. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2008 (upraveno) OKEAH. Fotka mizerná (foceno mobilem). Ale barevně sladěno... Upraveno 23. října 2008 uživatelem Ondra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 23. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2008 OKEAH. Fotka mizerná (foceno mobilem). Ale barevně sladěno... O co je fotka blbější, o to je větší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky