Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 15. 12. 2012 v 23:03, instant napsal:

no to aj ja.. btw, podla tych tvojich fotiek v poslednej dobe toho "zeres" viacej - ak teda nie si kuchar povolanim :)

No tak jíst se musí... zkoušel jsem se jednu dobu obejít bez jídla, a fakt to nejde sad01_anim.gif

Ale tak dám sem i fotku odjinud než z kuchyně:

(dělal jsem zásoby pití na Vánoce, to se v batohu odnést nedalo cheers.gif)

post-14111-071925000 1355695607.jpg

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno
  V 16. 12. 2012 v 21:58, volfda napsal:

Jedna ze včerejška, kdy jsme se seznamovali :)

Gratulace! Konečně tě zase na chvíli ta mánie přejde... :smile_anim:

Odesláno
  V 16. 12. 2012 v 20:25, Coolidge napsal:

jen FPS... zahraju si parkrat do roka, ale za dverma je povanocni lan party, tak musim trenovat :)... jinak ten belkin me do ruky moc nesedl... asik mam malou ruku..

dnes dee and ricky :)

post-10463-070293600 1355689160.jpg

No, ja pouzivam normalni klavesnici ( saitek cyborq) a ta mi sedi dobre, temhle udelatkum jsem nikdy neprisel na chut :-P .... Mimochodem tyhle hodinky jsou bozi, hrozne se mi nelibi, rekl bys mi prosim, co je to za model? Dekuju :-)

Odesláno
  V 17. 12. 2012 v 8:53, Cyril napsal:

Gratulace! Konečně tě zase na chvíli ta mánie přejde... :smile_anim:

Snad jo, ta PVD úprava jim sekne :) Navíc si k nim v týdnu ještě pořídim velkýho pilota, tak budu mít fajné vánoce :newyear:

Odesláno
  V 17. 12. 2012 v 9:47, organic napsal:

¨Já si byl docela jistý, že si AP vyměnil za Daytony. Takže jsem překvapen!

Daytony mi pustí vždy, když si je dám na ruku, jsou mrňavé :( Vrátil jsem se k instalatérkám a jsem za to rád. Od Rolexu mi bohatě vystačí zelené suby, i když přemýšlím, že bych časem pořídil SDDS :)

Odesláno
  V 16. 12. 2012 v 22:09, Filip.J napsal:

No tak jíst se musí... zkoušel jsem se jednu dobu obejít bez jídla, a fakt to nejde sad01_anim.gif

...tak zase poznamky o jedeni ber od 120kg pacienta s velkou rezervou :) aj ked ja toho co do mnozstva nepojem vela, moja minimanzelka zje pomaly viac ako ja

Návštěvník dlubix
Odesláno
  V 17. 12. 2012 v 10:58, volfda napsal:

Snad jo, ta PVD úprava jim sekne :)

Vem to o futra Davide, jsem zvědavej, jakou to chytne patinu :lol2:

Odesláno
  V 17. 12. 2012 v 11:08, bandicoot napsal:

Zkoušíš tu černou jako předstupeň keramiky?

No, měl jsem nabídku na PAM 335, ale moc mě nezaujaly. Původně bych byl vzal 312tky v oceli, ale přišla nabídka na PVD, zaujalo mě to, ještě jsem je něměl, tak jsem to zkusil a jsem spokojen :speak_cool: Keramice bych se nebránil, či compositu. Jediné hodinky, na kterých se mi keramika opravdu nelíbí jsou IWC BP, měl jsem je na ruce a nezaujalo mě to. Na Top Gunech jo, ty jsou super. Uvidíme, kam mě to donese, spíš jsem přemýšlel o PVD, či DLC na Rolexy :)

Odesláno (upraveno)

Bazo, udelej prosim jeste fotku vice shora cca jak ja.. Pro srovnani s myma.. Taky nemas uplne obri zapesti..;) Nebo se pletu?

Diky

Upraveno uživatelem kulix
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...