Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

... teď vás s nima budu sr.t tady smile_anim.gif

Žádný sr.ní. Pohled na pěkný hodinky přeci musí správnýho chronomagora potěšit, ne nas... . ;)

Gratuluji, fakt jsou parádní. Jinak to mám podobně jako organic, často jsem na ně koukal.

Odesláno

jj, Legend Diver s datumem. Od tý doby, co mi je Honza71 půjčil do ruky jsem je nevyhnal z hlavy. No a jestli to tady má v pátek skončit, tak byl nejvyšší čas jednat :D

Odesláno (upraveno)

Tak ježíšek dorazil i k nám.

Óbrovská gratulace Jirko. :speak_cool:

Máš jedny z nejparádnějších hodinek vůbec a jasný jedničky v týhle cenový kategorii. ;)

P.S. Zase mě píchlo u srdce. :suicide_anim:

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

Óbrovská gratulace Jirko. :speak_cool:

Máš jedny z nejparádnějších hodinek vůbec a jasný jedničky v týhle cenový kategorii. ;)

P.S. Zase mě píchlo u srdce. :(

Tyhle hodinky mají jednu zvláštnost. Většina čerstvých majitelů je označuje za definitivní a prohlašuje, že je nikdy neprodá. Většinou do roka jsou fuč. Pak nastává období výčitek a pláče, jaká to byla chyba :-D.

Bohužel už také osobní zkušenost suicide_anim.gifsmile_anim.gif

Odesláno (upraveno)

Tyhle hodinky mají jednu zvláštnost. Většina čerstvých majitelů je označuje za definitivní a prohlašuje, že je nikdy neprodá. Většinou do roka jsou fuč. Pak nastává období výčitek a pláče, jaká to byla chyba :-D.

Bohužel už také osobní zkušenost suicide_anim.gifsmile_anim.gif

Imho není ten problém v LLD, ale v nás.

A především (tedy tak to vidím já) v tom, že to jsou hodinky z cenové kategorie odpovídající největší skupině chronomagorů, kteří nemohou příliš "kumulovat".

Takže když to na nás přijde a máme neodolatelné nutkání zkusit na zápěstí něco dalšího, musí logicky ty stávající z domu. :(

Btw ty tvoje Rouleks mě taky pěkně dráždí. ;)

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

Imho není ten problém v LLD, ale v nás.

A především (tedy tak to vidím já) v tom, že to jsou hodinky z cenové kategorie odpovídající největší skupině chronomagorů, kteří nemohou příliš "kumulovat".

Takže když to na nás přijde a máme neodolatelné nutkání zkusit na zápěstí něco dalšího, musí logicky ty stávající z domu. :(

Btw ty tvoje Rouleks mě taky pěkně dráždí. ;)

Každopádně je nedoporučuji nikomu s užším zápěstím. Časem takový majitel přijde na to, že dlouhé nožky pouzdra způsobují to, že hodinky na ruce nesedí dobře a prostě jsou,přes svůj většinou nositelný průměr 42mm, velké.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...