Quido Morava Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 ... novej přírůstek povedene hodinky i povedena fotka
Cyril Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 Vzpomínka na hodinkový pravěk....v myčce.
organic Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 ... novej přírůstek Díky, už na ně nemusim chodit čumět 5x denně do prodejniho vlakna
Pavlucha Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 Díky, už na ně nemusim chodit čumět 5x denně do prodejniho vlakna ... teď vás s nima budu sr.t tady
honza71 Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 ... teď vás s nima budu sr.t tady Žádný sr.ní. Pohled na pěkný hodinky přeci musí správnýho chronomagora potěšit, ne nas... . Gratuluji, fakt jsou parádní. Jinak to mám podobně jako organic, často jsem na ně koukal.
elvin Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 ... teď vás s nima budu sr.t tady ale ani nahodou nebudes, ty ostatni tady jsou taky celkem slusny... (ukaz este!)
Pavlucha Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 Tak ježíšek dorazil i k nám. No sláva - trvalo ti to! Užívej si je ve zdraví!
semi001 Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 Longiny? Taky bych to tak viděl
Horhe Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 jj, Legend Diver s datumem. Od tý doby, co mi je Honza71 půjčil do ruky jsem je nevyhnal z hlavy. No a jestli to tady má v pátek skončit, tak byl nejvyšší čas jednat
honza71 Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 (upraveno) Tak ježíšek dorazil i k nám. Óbrovská gratulace Jirko. Máš jedny z nejparádnějších hodinek vůbec a jasný jedničky v týhle cenový kategorii. P.S. Zase mě píchlo u srdce. Upraveno 18. prosince 2012 uživatelem honza71
Chosef76 Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 Óbrovská gratulace Jirko. Máš jedny z nejparádnějších hodinek vůbec a jasný jedničky v týhle cenový kategorii. P.S. Zase mě píchlo u srdce. Tyhle hodinky mají jednu zvláštnost. Většina čerstvých majitelů je označuje za definitivní a prohlašuje, že je nikdy neprodá. Většinou do roka jsou fuč. Pak nastává období výčitek a pláče, jaká to byla chyba :-D.Bohužel už také osobní zkušenost
honza71 Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 (upraveno) Tyhle hodinky mají jednu zvláštnost. Většina čerstvých majitelů je označuje za definitivní a prohlašuje, že je nikdy neprodá. Většinou do roka jsou fuč. Pak nastává období výčitek a pláče, jaká to byla chyba :-D.Bohužel už také osobní zkušenost Imho není ten problém v LLD, ale v nás. A především (tedy tak to vidím já) v tom, že to jsou hodinky z cenové kategorie odpovídající největší skupině chronomagorů, kteří nemohou příliš "kumulovat".Takže když to na nás přijde a máme neodolatelné nutkání zkusit na zápěstí něco dalšího, musí logicky ty stávající z domu. Btw ty tvoje Rouleks mě taky pěkně dráždí. Upraveno 18. prosince 2012 uživatelem honza71
Chosef76 Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 Imho není ten problém v LLD, ale v nás. A především (tedy tak to vidím já) v tom, že to jsou hodinky z cenové kategorie odpovídající největší skupině chronomagorů, kteří nemohou příliš "kumulovat".Takže když to na nás přijde a máme neodolatelné nutkání zkusit na zápěstí něco dalšího, musí logicky ty stávající z domu. Btw ty tvoje Rouleks mě taky pěkně dráždí. Každopádně je nedoporučuji nikomu s užším zápěstím. Časem takový majitel přijde na to, že dlouhé nožky pouzdra způsobují to, že hodinky na ruce nesedí dobře a prostě jsou,přes svůj většinou nositelný průměr 42mm, velké.
Locque Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 GGE ...do teď se mi ani trochu neokoukaly... Byla to dobrá volba...
Doporučené příspěvky