railmaster Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2011 A či v zime a či v lete, Omega je na výlete. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rur Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2011 A či v zime a či v lete, Omega je na výlete. Není to Příbram? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2011 Vidis to... Mne to zase pripomnelo budto Kladno, nebo Dvur Kralove nad Labem.Taky jsem zvedav, co se z toho vyklube. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2011 Omyl chlapi . Dávam ako dôkaz daľšie foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2011 Pořád to samé... To sklíčko máš poškrábané, nebo to je odlesk? Fortisky mají safírové sklíčko, to by se snad nemělo pškrábat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2011 (upraveno) To sklíčko máš poškrábané, nebo to je odlesk? Fortisky mají safírové sklíčko, to by se snad nemělo pškrábat. Ale mají povětšinou antireflex... Upraveno 2. února 2011 uživatelem lolohh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2011 Že by Banská Bystrica v zimě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2011 Že by Banská Bystrica v zimě? Taky myslím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohush Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2011 Od včerejška mám novou krevní skupinu: B pozitiv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Don2008 Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2011 (upraveno) Omyl chlapi . Dávam ako dôkaz daľšie foto. Banská Bystrica na 100% Upraveno 2. února 2011 uživatelem Don2008 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2011 Tí, čo ste tipovali Banskú Bystricu, máte úplnú pravdu. Fakt je, že historické centrá niektorých miest sú si z určitej perspektívy veľmi podobné a ľahko zameniteľné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2011 Od včerejška mám novou krevní skupinu: B pozitiv pekne foto - paradne tu vyznie hlbka cifernika a antireflex. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2011 Ale mají povětšinou antireflex... Přesně tak, je to poškrábaný antireflex. Už jsem je tak koupil. Ze začátku mi to celkem vadilo, ale už jsem si zvykl. Třeba jim jednou nadělím nové, záleží to na tom, jak dlouho u mě zůstanou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohush Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2011 pekne foto - paradne tu vyznie hlbka cifernika a antireflex. Dík, je to tak, neměl jsem ještě hodinky s oboustranným antireflexem a to je co mně na nich dostává nejvíc, krásné pokoukání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2011 Jooo, antireflex.... co to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2011 Dneska doručené....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2011 Jedna dnešní rychlovka z mobilu. Mé milované F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2011 Jedna dnešní rychlovka z mobilu. Mé milované F. Neměl jsem je prodávat, nejhezčí Fortisky a hlavně se už nedělají . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2011 Myslíš s touhle lunetou? Ale ještě je maj v tomhle provedení. Je pravda, že v tom zubatýmse mě to nelíbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2011 Neměl jsem je prodávat, nejhezčí Fortisky a hlavně se už nedělají . hm, všechno ale mít nemůžeš což? furt to samý... včera totok dneska hentok sem si myslel, že týdenní kůra bez fóra zabere, ale nic, nějak se nemůžu nahodit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky