Návštěvník Tada Odesláno 12. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2011 Dneska celej den nic, odvykačka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 13. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2011 Tak snad o trochu lepší fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 13. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2011 bolo to este vo stvrtok, cakal som na autoumyvarke, svietilo pekne slnko, hodinky uplne ziarili, musel som to cvaknut 1 a toto su JLC master compressor navy seals, velmi pekne, len skoda, ze ku nim nie je normalny tah.. len kaucuk, pokaucukovany titan a nejaky textil.. 2 3 4 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 13. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2011 Dnes odpoledne, v kavárně při čekání moje zamilované Alpy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 13. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2011 Já dneska trochu diplomacie.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2011 u mna dnes SEIKO sport na tahu...s tym ciernym tahom vyzeraju impozantne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2011 mmako: Ten cernej krokous k Exp II vypada docela pekne, ale jinak je to samozrejme hnus . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmako Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2011 skalis: někdo musí směle nést dál pochodeň rebelie a nekonvenčnosti... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2011 Unitas s ukazatelem rezervy a mesicni fazi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodik Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2011 ...šport... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2011 Unitas s ukazatelem rezervy a mesicni fazi to jsem zvědav jak dlouho tě to bude bavit Viktore, při tvé pověstné hodinkové promiskuitě já jako včera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2011 Unitas s ukazatelem rezervy a mesicni fazi Velmi zajímavé a decentní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2011 rozdíl centimetru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2011 Já dnes Fortisky, ale chlapík kolem kterého chodím několik let do práce má na ruce pořád to samé. Nevíte někdo co by to mohlo být za značku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matej09 Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2011 jako vždy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martz Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2011 Dneska Spirity Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrson Odesláno 16. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2011 ńZasílám své vymodlené a dle mého názoru krásné hodinky Raymond Weil ze série Maestro. Splňuji vše co jsem očekával, rozumný rozměr 39,5 mm, safírové antireflexní sklíčko, průhledné dýnko, modřené ručky a decentní klasický vzhled. Jsem unešen !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 16. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2011 ńZasílám své vymodlené a dle mého názoru krásné hodinky Raymond Weil ze série Maestro. Splňuji vše co jsem očekával, rozumný rozměr 39,5 mm, safírové antireflexní sklíčko, průhledné dýnko, modřené ručky a decentní klasický vzhled. Jsem unešen !!! No, pěkné jsou, ale vzhledem k tomu, že jsi měl potápky, teď tohle, jsi asi ještě nevyhraněn, takže si myslím, že nevydrží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 16. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2011 Fotku nemam, ale SOH se mnou vydrzely cele 2 dny cestovani-lyzovani-kaleni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky