Locque Odesláno 5. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2013 Piazza del Campo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 5. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2013 ....Čistota rysů, elegantní a přitom praktické :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 5. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2013 Dnešek byl dobrý den, po delší době se mi vrátily Igeny ze servisu a zároveň přišlo Igen triko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 5. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2013 zdáš se mi kamaráde trochu dezORIENTovaný ... Myslíš ... ? To bude SIGNAL nějaké nemoci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 5. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2013 (upraveno) tak to pro mně neplatí ... to je jen dobře, taky bych to tak jednou chtěl mít... ...já byl dneska v práci (už zase)...ale docela mne to baví...ale stejně, ještě že to je jenom brigáda... Upraveno 5. srpna 2013 uživatelem El Nano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 5. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2013 večer v práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 5. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2013 dnes opět Kinetic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 5. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2013 večer v prácitohle je parádní fotka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
st1g Odesláno 5. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2013 Čistota rysů, elegantní a přitom praktické :-) Děkuji Ondro :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 5. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2013 Myslíš ... ? To bude SIGNAL nějaké nemoci. to asi jo, ale z téhle nemoci SE I KOlega dostal nákupem japonských hodinek ... teď má ale utkvělou představu, že je japonský kosmonaut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2013 vcerejsi podzimni naladaParáda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2013 to asi jo, ale z téhle nemoci SE I KOlega dostal nákupem japonských hodinek ... teď má ale utkvělou představu, že je japonský kosmonaut... no ale na kosmonauta jsem věkově už za ZENITHem :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2013 Dnešek byl dobrý den, po delší době se mi vrátily Igeny ze servisu a zároveň přišlo Igen triko. IMG_4552.jpgTak to je super! Akorat je blby ze ho muzes nosit jenom jeden den v mesici a to jeste ne kazdy mesic ... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2013 Tak to je super! Akorat je blby ze ho muzes nosit jenom jeden den v mesici a to jeste ne kazdy mesic ... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2013 Tak to je super! Akorat je blby ze ho muzes nosit jenom jeden den v mesici a to jeste ne kazdy mesic ... :-) Datumku moc neřeším . Hlavně, že jdou dvakrát denně absolutně přesně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2013 Řekl jsem si, že si k tomu padesátému příspěvku tady udělám nějakou radost...tak jsem posadil na Stargaty safír s AR :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2013 Datumku moc neřeším . Hlavně, že jdou dvakrát denně absolutně přesně! Tak to je fakt :-) mel jsi jeste nastavit na hodinkach stejny cas jako na triku ... Vezmi priste ty primky na sraz, zacinaji me cim dal tim vic zajimat, asi taky poridim nejaky starsi kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2013 Venku je dnes zase nádherně, vůbec se mi nechce být doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2013 Čekání na letadlo směr Calabria Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2013 Tak to je fakt :-) mel jsi jeste nastavit na hodinkach stejny cas jako na triku ... Vezmi priste ty primky na sraz, zacinaji me cim dal tim vic zajimat, asi taky poridim nejaky starsi kousek Moje jsou teď po servisu a počitám, že v řijnu budou volný, přijdou mi renovovaný z Eltonu. Tak když to bude ještě aktiální, tak se můžem domluvit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky