Ondrej71 Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2013 Pozná někdo? hanhart1.jpghanhart2.jpgVypadá to jako někde na horách :-)) Začněme u sousedů. Tatry? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enGiN Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2013 Vypadá to jako někde na horách :-)) Začněme u sousedů. Tatry?U sousedů jo, ale u jiných Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2013 V tomhle vedru skoro nic jinýho. Teplota koženým řemenům nepřeje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2013 Škoda,že to už za dva dny skončí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2013 U sousedů jo, ale u jiných the Alps? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2013 Pánové, díky za dnešní fajn mini sraz, rád jsem Vás zase viděl :-) díky ... bylo to super Jupíííí, obrázek jsem naposledy dostal u zubaře, je tomu cca 35 let. to není jen obrázek ... znamená to, že jsi vyhrál poukaz na 5 % slevu ... při nákupu PAM v našem boutique Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2013 díky ... bylo to super to není jen obrázek ... znamená to, že jsi vyhrál poukaz na 5 % slevu ... při nákupu PAM v našem boutiqueJeště lepší !!! Díííky !!! Dnes mám šťastný den, ikdyž můj Orlík dolétal :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enGiN Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2013 the Alps?Správně, a přesněji? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2013 V tomhle vedru skoro nic jinýho. Teplota koženým řemenům nepřeje.přesně tak, v létě pouze nerez, v nouzi snad ještě odolný kaučuk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2013 Dneska celej den dabljů... No a jsou tady kvízy, kde se hodinky fotily, tak zkusíme něco podobného. Co mám v ruce za zbraň?Parabellum? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny111 Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2013 (upraveno) Nie, je to fínska Lahti L-35...Ale istá inšpirácia - aspoň tvarom tam je, P-08 má kĺbový záver. Parabellum? Upraveno 6. srpna 2013 uživatelem Johny111 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2013 Nie, je to fínska Lahti L-35...Ale istá inšpirácia - aspoň tvarom tam je, P-08 má kĺbový záver.No jo, jsem jen fanda amatér Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2013 Tak Johny byl samozřejmě blíž, tvarově jsou podobné, ale závěr je jiný. Nebudu to prodlužovat, není to Lahti, ale Husqvarna M40, což jsou velice příbuzné zbraně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2013 uploadfromtaptalk1375852823686.jpg dobre to mas posekany idealni casomerice pro ridice kombajnu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2013 Jo, jo. Šichta byla dlouhá, ale zase je vidět kus poctivě odvedené práce........a žlutá mi ladí k zrajícímu obilí, proto jsem si je vybral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2013 Jo, jo. Šichta byla dlouhá, ale zase je vidět kus poctivě odvedené práce........a žlutá mi ladí k zrajícímu obilí, proto jsem si je vybral. Bleda zavist, ja musim do kolbenky, radsi bych byl nekde na vzduchu pospicham na meeting v 0900 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kilundron Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2013 Second day with this: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2013 ... středa namodro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2013 Včera odpoledne u vody, večer u piva, dnes to vidím podobně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky