Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Děkujeme :-) O zkušenosti z nošení se zatím podělit nemůžu, protože jsem s nimi absolvoval jen večeři a dnes snídani :-), ale strach o ně určitě bude, ale to tak mám u každých hodinek.

Děkuji Láďo :-) Těším se na sraz!

Popredi ani pozadi neni co vytknout, uzivej :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Děkujeme :-) O zkušenosti z nošení se zatím podělit nemůžu, protože jsem s nimi absolvoval jen večeři a dnes snídani :-), ale strach o ně určitě bude, ale to tak mám u každých hodinek.

Děkuji Láďo :-) Těším se na sraz!

Krása,nesmírná elegance a luxus,prostě špica.....gratuluji René

Odkaz ke komentáři

PP jsou fajn..gratulace veliká. A co se týká negativních reakcí, viděl bych v tom lehkou analogii s Rolexem, byť o pár pater pomyslný pyramidy vejš. Fotky-normální nudný hodinky-co na tom kdo vidí, je přeci za tu cenu spousta zajímavějších-nějaký čas strávený na fóru, případně návšteva srazu-osobní kontakt-něco na nich je-ještě nějaký čas přemejšlení-jejda, mám je na ruce. Řekl bych, že tímhle vztahem k R tu prošlo poměrně dost členů...třeba jsi právě odstartoval PP vlnu  :cheers: .

Neřekl bych. Pro jistotu jsem si vygoogloval jaký stroje dělá PP a musím říct, že se mi designově (dle fotek z netu) prostě nelíbí, osobně nemám tu čest, což mě trochu v názoru limituje, proto nemám radikální "černobílý" názor. Občas mi přijde tady na fóru, že co je drahé je úžasné, parádní, dech beroucí a padají tady nehorázný orgasmy na, pro mě vzhledem, tuctový hodinky (kvality strojku samozřejmě hodnotit nechci, řeším pouze vzhled). Samozřejmě jedna věc je se koukat na fotky z netu a pak je vidět na živo, to je samozřejmě něco jiného, sám jsem si to vyzkoušel na hodinkách co jsem si koupil, je to řekl bych takových 15% co může podpořit tvůj názor nebo naopak, ale předem vím, že když se du podívat na něco co už jsem viděl na fotkách a nelíbí se mi to, tak naživo to o 180° názor nezvrátí. Proto se zdržuji nějakých názorů líbí / nelíbí, ale když už si zmínil ty Rolexy, tak nedávno jsem viděl na živo zelený Submariner, které se mi na fotkách nechci říct nelíbí (a že je některý uměj jó nafotit), ale čekal jsem, že na živo budou vypadat líp (když jsou tady oblíbený) a prostě mě zklamaly a hodnotil bych je jako solidní nuda s tradicí. Takže řeči typu, že tu někdo závidí PP nebo Rolexy či případně jiný drahý hodinky protože se mu "nelíbí" mi přijde prostě mimo mísu. Proto bych prosil nikomu nevnucovat vlastní názor, nemyšleno konkrétně na tebe, ale obecně. 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...