tmoris Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 Děkujeme :-) O zkušenosti z nošení se zatím podělit nemůžu, protože jsem s nimi absolvoval jen večeři a dnes snídani :-), ale strach o ně určitě bude, ale to tak mám u každých hodinek. Děkuji Láďo :-) Těším se na sraz! Popredi ani pozadi neni co vytknout, uzivej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 vyhanite jezevce ci co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 pracovni sobota.. Mas bozi pracovni obuv jeste trochu sladit odstin, a je to squely Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 Sidecarsraz vrbno pod pradedem. Dojel jsem!!!! Hura!!!! A Triton... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 Buď jsem se zbláznil a nebo dospěl, aneb prvních 24h s Rolex. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 Sidecarsraz vrbno pod pradedem. Dojel jsem!!!! Hura!!!! A Triton... Sorry, ale nejak si nemuzu odpustit komentar, ktery jsem pred lety cetl v komentari casaku BIKE: Sidecar? Ever heard of cars??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 ..a mezitím se griluje panenka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 Děkujeme :-) O zkušenosti z nošení se zatím podělit nemůžu, protože jsem s nimi absolvoval jen večeři a dnes snídani :-), ale strach o ně určitě bude, ale to tak mám u každých hodinek. Děkuji Láďo :-) Těším se na sraz!Krása,nesmírná elegance a luxus,prostě špica.....gratuluji René Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 Novej řemen:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pil.pet Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 Asi v tom zase lítám..Bohužel jen samohana u Dušáka v Arkádách..Modrá dobrá, počkám na černé na tahu..BTW budou levnější O:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 (upraveno) Ty se mi libi vic nez ty PP DSCN7496.jpgAbych nebyl OT Upraveno 31. srpna 2013 uživatelem tenge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 To je skvela fotka. Me dneska ceka sekani travy.<br />Zlute Aquatimery by k nim sedly vice BTW mozna se vratim do Norska, tak nekdy udelame sraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 To je jasny, ty jsou na rade pristi rok. <br /><br />Sraz kdykoliv. Jsem rad za kazdou prilezitost popit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav 2 Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 Čakanie na autoumyvárke. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 Abych nebyl OTNautily krásný, ale ta kočka je stejně hezčí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 To je jasny, ty jsou na rade pristi rok. <br /><br />Sraz kdykoliv. Jsem rad za kazdou prilezitost popit.Super No taky si na ne myslim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 Novej řemen:-) Super. Už jsem o něm uvažoval, ale do teď jsem si to na nich nedoved představit... Vypadá to dobře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 Super. Už jsem o něm uvažoval, ale do teď jsem si to na nich nedoved představit... Vypadá to dobře... Dostaly takovej modernější šmrnc bych řek:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 PP jsou fajn..gratulace veliká. A co se týká negativních reakcí, viděl bych v tom lehkou analogii s Rolexem, byť o pár pater pomyslný pyramidy vejš. Fotky-normální nudný hodinky-co na tom kdo vidí, je přeci za tu cenu spousta zajímavějších-nějaký čas strávený na fóru, případně návšteva srazu-osobní kontakt-něco na nich je-ještě nějaký čas přemejšlení-jejda, mám je na ruce. Řekl bych, že tímhle vztahem k R tu prošlo poměrně dost členů...třeba jsi právě odstartoval PP vlnu .Neřekl bych. Pro jistotu jsem si vygoogloval jaký stroje dělá PP a musím říct, že se mi designově (dle fotek z netu) prostě nelíbí, osobně nemám tu čest, což mě trochu v názoru limituje, proto nemám radikální "černobílý" názor. Občas mi přijde tady na fóru, že co je drahé je úžasné, parádní, dech beroucí a padají tady nehorázný orgasmy na, pro mě vzhledem, tuctový hodinky (kvality strojku samozřejmě hodnotit nechci, řeším pouze vzhled). Samozřejmě jedna věc je se koukat na fotky z netu a pak je vidět na živo, to je samozřejmě něco jiného, sám jsem si to vyzkoušel na hodinkách co jsem si koupil, je to řekl bych takových 15% co může podpořit tvůj názor nebo naopak, ale předem vím, že když se du podívat na něco co už jsem viděl na fotkách a nelíbí se mi to, tak naživo to o 180° názor nezvrátí. Proto se zdržuji nějakých názorů líbí / nelíbí, ale když už si zmínil ty Rolexy, tak nedávno jsem viděl na živo zelený Submariner, které se mi na fotkách nechci říct nelíbí (a že je některý uměj jó nafotit), ale čekal jsem, že na živo budou vypadat líp (když jsou tady oblíbený) a prostě mě zklamaly a hodnotil bych je jako solidní nuda s tradicí. Takže řeči typu, že tu někdo závidí PP nebo Rolexy či případně jiný drahý hodinky protože se mu "nelíbí" mi přijde prostě mimo mísu. Proto bych prosil nikomu nevnucovat vlastní názor, nemyšleno konkrétně na tebe, ale obecně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky