Vit Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 CAF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 objects in mirror are closer than they appear.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 Cierny superojster? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr10 Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 Tak jeden panslavista. nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 Ty malé hodinky maj něco do sebe, ale menší už snad nejdou nosit Vobec ti nevyzeraju male, aku mas ruku? Mna mataju sarb021, ale 37 sa bojim... Obcas doma nahodim 36ky po dedovi a je to mega pohodlne, lahucke, prijemne... Fakt mam ako sa vravi prst na spusti, no v poslednom momente vzdy cuknem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 Cierny superojster?Isofrane. Na zeleze sa uz ale pracuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 byli jsme se vyvětrat na kole na Točné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 Kdyz uz koukam na ten Life Aquatic, tak at to ma styl... :-) Sent from my LT26i using Tapatalk 4Už jsem někde viděl podobné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
st1g Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 mozno raz aj na mojej ruke spocinu, ale dovtedy ta prosim aspon o jeden wristshot denne este mala otazocka, mas ten mensi alebo vacsi model? To bych Ti přál :-) ... jinak mám nejnovější 40mm model. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 skoro plesnivky DSCN52141.JPGTak ony existují! Já myslel, že je to jen mýtus... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 objects in mirror are closer than they appear..nechtel bych byt v kuzi toho, kdo dostal tou pravackou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 To je máš Davide z té první várky, ne? Až na tu nerez korunku jsou fakt super! skoro plesnivky DSCN52141.JPG Tak ony existují! Já myslel, že je to jen mýtus... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 pekne su tie olivier nakoniec ja sa tesim na koniec tyzdna, tiez by mi to malo zacat plesniviet Moc pekne Davide, jak jsou velké, 42,44? ..tak velká gratulace.. dobře to dopadlo.. Tak ony existují! Já myslel, že je to jen mýtus... To je máš Davide z té první várky, ne?Až na tu nerez korunku jsou fakt super! Díky všem, hodinky jsou strašně příjemný i přes docela velký rozměr - 44mm (pro mě zvyklého na Rolex). I na výšku je to macek. Za ty peníze je to pecka.Pochází z 1st bath, uvnitř je Miyota, sexy číslo na dýnku - 69 :-) Jsem jejich druhý majitel, už nějakou patinu mají. Byl to impulzivní nákup, nervů s dodáním a celou tou parádou okolo Rolanda jsem byl ušetřen.Až se k tomu dokopu, udělám pár fotek a pochlubím se v separátním vlákně. Ještě lumi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 3. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2013 Nato taky slusi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 3. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2013 furt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 3. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2013 Dostal jsem dopis, letecky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 3. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2013 Furt špekuluju, jestli radši Bé kaučuk Diver II, nebo Diver III. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 3. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2013 (upraveno) II je úplně o ničem, mrkni do Arkád, mají ho tam obutej na A17330 černá/černá. Pravda je, že v provedení modrá/modrá to bude mít možná šťávu... Asi bych volil III, ten sice dost "řve", ale v tomto případě mi nepřijde, že méně je více, ale že méně je méně Furt špekuluju, jestli radši Bé kaučuk Diver II, nebo Diver III.IMG_20130903_085538.jpg Upraveno 3. září 2013 uživatelem Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 3. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2013 Za volantem<br /><br />Odesláno z mého Z10 pomocí Tapatalk 2<br /><br />Tyhle Mühle jsou paradni,trochu mi utekly,mel jsem Teutonie,lestenky oproti temhle,jediny,co se mi nelibi,je ten "gumotah",na ty gume jsou ale super..ta lumi je neskutecna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 3. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2013 CEGY šmarjá ty už máš taky natostraptitidu?Nato taky slusi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky