Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Pokud jde o PP, tak předpokládám, že se tady za týden po letech neobjevily v jednom týdnu troje, takže  Ondřej a MaxT asi mají sraz se st1gem. Uz jen proto, že si tady MaxT stěžoval, že nejsou v Evropě jediné Akvanauty... :guitar:  :)

Nebo?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

halios sa pochlapili nahodou - 2 x remen z famoznej kozky od horweenu :) jeden mi je ale trosku dlhy...

Akú sponu ti poslali? Mne písali, že s hodinkami pošlú nerezové a potom keď budu mať, tak bronzové dopošlú. Zelené meškajú a za meškanie ešte + jeden remienok. Som zvedavý.

A kým nedorazí rubberB :

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

dal bych jim modryho gatora:)

Akú sponu ti poslali? Mne písali, že s hodinkami pošlú nerezové a potom keď budu mať, tak bronzové dopošlú. Zelené meškajú a za meškanie ešte + jeden remienok. Som zvedavý.

A kým nedorazí rubberB :

attachicon.gifDSC_0014x.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud jde o PP, tak předpokládám, že se tady za týden po letech neobjevily v jednom týdnu troje, takže  Ondřej a MaxT asi mají sraz se st1gem. Uz jen proto, že si tady MaxT stěžoval, že nejsou v Evropě jediné Akvanauty... :guitar:  :)

Nebo?

Skoda no, tak jsem to zkusil a byl odhalen. Je videt, ze chlubeni se cizim perim se nevyplaci. ;-)
Odkaz ke komentáři

Dnes som si dal po praci hodinovy relax na lehatku, len ja, pes, Airmany a susiak na pradlo. Bolo nam spolu dobre.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

spony su nerezove co mne osobne vobec nevadi, je dokonca dost mozne ze budem nosit nerezove aj ked dorazia bronzove - predsa len sa bojim ze spona bude pustat bronz aj na ruku (aj ked teraz som pozrel a spona sa vlastne vobec nedotyka pokozky..). beriem to tak ze sa spona hodi ku korunke :)

inac na prvy pohlad im nemozem nic vytknut, cakanie sa oplatilo a dali si zalezat. tesim sa a som zvedavy ako zacnu casom chytat farbu..

inac ak ti vadi cakanie na zelene, tak ja ti tieto moje rad vymenim za tie yachtmaster :)

A kým nedorazí rubberB :

attachicon.gifDSC_0014x.jpg

Odkaz ke komentáři

Díky za radu, já samozřejmě vím, za kolik se různě nabízejí a na Chrono 24 jich je celkem dost, no ty ceny ještě neříkají, za kolik se reálně prodají, ale on se také poptával, mimo jiné byl i u Dušáka, tam mu taky řekli, že cena je okolo 100000 k a hned mu udělali servis i s tlakovou zkouškou za 24000 K, na což má doklad  :death: . Prý měnili i číselník a ještě něco, ptal jsem se, jestli mu původní díly vrátili a on říkal, že ano a má je někde schované, tak bych je chtěl vidět, protože s přihlédnutím ke stavu pouzdra, nechápu, co tomu číselníku mohlo být, leda by ho zblbli na horší výdrž lumi po těch letech. To je taky to, co mi trochu vadí, ta porušená autentičnost, i když je servis provedený u AD. A ještě jsem se v tom fofru a zmatenosti ani nezeptal, jestli je k nim nějaká krabice a něco dalšího, ale to všechno zjistím. No a protože jsou na nějakém podivném, koženém řemenu, tak bude nutno dokoupit ještě něco solidního, tak proto přemýšlím o celkové ceně, ale to si vybojuju sám, nečekal jsem tady na radu, jen jsem se chtěl zčerstva podělit s něčím, na co se každý den nenarazí. 

Jaká je pravděpodobnost nevím, asi hodně malá, ale vzhledem k tomu o koho se jedná, s kým se stýkal v zahraničí už za komunistů, čím jezdil, kde bydlí, co má, kolik mu je a jak dlouho ho znám, tak mu 100% věřím, že je má zhruba od toho roku 72-74 v šuplíku a sem tam je vytáhl. Jestli to vyznělo, jako že tady sonduju, kdo by měl zájem, tak to je mi líto a tak to nebylo, pokud se nedohodneme a nekoupím je já, tak se v případě prodeje nebudu nijak angažovat, leda by mě o to požádal. A ostatním se omlouvám, už to tady nebudu zas.rat plkama.

Zdarec, no at je to jak chce, tak za sebe jakozto znalce Ploprof muzu rict zodpovedne to, ze to budou nejspis skutecne originaly, i kdyz je to riskantni C case, ktera se fejkovala. Dalsi tezko rict, pac zjevne prosly Bienne (Ploprofy renovuji primo tam) a vymeneny je vsecko,sklo, cifr, rucky, luneta, tlacitko, vse uz superluminova replacement. Pouzdro je uz prebrouseny fabricky, to vas mate jak to sajni, ale stav NOS to neni ani nahodou, story 40 let v supliku mi prijde nerealna. Chtelo by to videt puvodni dily a hlavne SN kalibru a sup do Bienne na overeni.

Zaverem - takovychto Omega resto Ploprofu je plny Chrono24, tohle kupovat je zajic v pytli od kohokoliv, je to lakave - takze pozor! Papiry od renovace, puvodni dily, krbka atd, vse muze byt voditko, zkus nejdriv ziskat max informaci. Kdybys potreboval radu, napis. Drzim palce at vse klapne!

P.S. Tedka koukam, dle tloustky stezejek byly puvodne nejspis na tahu 1162.

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Ja hadam,ze Ondra to ma ty St1g's PP:-)

Určite to je tak, chcú nás trochu poprudiť.......

Max je ma reálně, tímto gratuluji :-), ja jsem si skutečně jen po ceste na Prostejovsky maxi sraz tyhle St1g ovy hodinky vyzkoušel, a naživo a na ruce chápu proč PP jsou PP . A stojí za to ..

Omlouvám se za mystifikace ;-) zůstávám na B vlně

Upraveno uživatelem Ondrej71
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...