mrakodrap Odesláno 7. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2013 Zenith Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 7. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2013 V 6. 9. 2013 v 23:58, st1g napsal: Podpora klubu PP Morava ... Samozřejmě velice gratuluji Peťo... věděl jsem, že mě v tom nenecháš . Fotka starší. Ať si kdo chce mele co chce, tohle je pro mě dokonalost... strašně závidim jsou perfektní... Já dnes tuhle krásu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 7. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2013 ty tem roladam davas poradnou roladu:) V 7. 9. 2013 v 9:05, filo-boxer napsal: IMG_2947.JPG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 7. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2013 V 6. 9. 2013 v 15:48, MaxT napsal: Na konci cesty. velká gratulace ... vítej na křižovatce, na konci staré a začátku nové cesty ... ať nedělám další chaos v počtu nových pp na fóru, tak se přiznám, že tyhle mám půjčené Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 7. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2013 Dnes pracovne :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Docela bych uvital kdyby si PP koupil i nekdo z prazske sekce abych videl nazivo o cem to je, docela me drazdite chlapci :-))) fakt pekny kousky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 7. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2013 po dlouhé době Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 7. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2013 V 7. 9. 2013 v 9:27, NERO.8 napsal: velká gratulace ... vítej na křižovatce, na konci staré a začátku nové cesty ... ať nedělám další chaos v počtu nových pp na fóru, tak se přiznám, že tyhle mám půjčenéDíky kamaráde, ale pro mě je to na dlouhou dobu opravdový konec. Nechci hodinky v trezoru, ale na ruce. A tohle je maximum na co mám koule i prachy.Navíc mám na hodinky specifické požadavky a dle mého bádání z těch které je splňují nic lepšího neexistuje. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 7. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2013 Zahrada posekaná, tak je čas na zahálku.Díky nové práci mě mohly doprovázet celý týden. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 7. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2013 velka parada V 7. 9. 2013 v 10:23, MaxT napsal: Díky kamaráde, ale pro mě je to na dlouhou dobu opravdový konec. Nechci hodinky v trezoru, ale na ruce. A tohle je maximum na co mám koule i prachy.Navíc mám na hodinky specifické požadavky a dle mého bádání z těch které je splňují nic lepšího neexistuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 7. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2013 Ty Pateky jsou doceka fajn A Precisty se mě taky moc líběj. Já teď odpoledne svůj nový přírustek, ale z trochu jiné cenové sféry Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 7. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2013 V 7. 9. 2013 v 9:19, Kid_A napsal: ty tem roladam davas poradnou roladu:)Dokud je videt, kolik je hodin... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 7. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2013 (upraveno) Ze včerejšího propadáku. Foceno ještě za stavu, kdy to vypadalo optimisticky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. září 2013 uživatelem Chorche Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 7. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2013 V 7. 9. 2013 v 7:13, Roman I. napsal: Včera byl hradubický minisraz. Sme si je z rukou s Milisem sundali, bysme jak kocourci se k sobě netulili při focení. A navíc bylo šero, to by vypadalo vůbec blbě. IMG-20130906-00004.jpgZapomněl sem v tý hospodě kabelku a Miloš mě přinutil jet s ním do Holic a vytloukat tam diskotéky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2013 Návštěva u rodičů a zkouška hodinek po dědovi. Dřív mi to nepřišlo, ale dneska se mi zdají hrozně malé. Jsou ale lehoučké a na ruce pohodlné. Můj styl to ale nikdy nebyl: Odesláno z mého HTC Incredible S pomocí Tapatalk 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 7. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2013 Legendy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 7. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2013 V 7. 9. 2013 v 8:55, st1g napsal: Jasně, tady je. :-) Diky:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 7. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2013 V 7. 9. 2013 v 14:41, Locque napsal: Legendy... Nekde sem tu kdysi zahlidl fotku Armstronga(v civilu),jak je ma na meshi,od ty doby sem tu kombinaci snad nikdy nevidel.Moc se mi to libilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 7. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 7. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2013 Dnes na rozhledně Nedánov<br /><br />Posráno Tapatalkem z Ostružiny Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 7. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2013 V 7. 9. 2013 v 15:00, villain83 napsal: Legendy... Nekde sem tu kdysi zahlidl fotku Armstronga(v civilu),jak je ma na meshi,od ty doby sem tu kombinaci snad nikdy nevidel.Moc se mi to libilo. Kloubik je má ve svým vlákně: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/62960-omega-speedmaster-professional-moonwatch/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky