sashator Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2013 Na cestě z práce i na pískovišti s malou opět Milgaussky, teď se asi na ruku další jen tak nedostanou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2013 (upraveno) A co takovy jabka, to sem asi nepatri co??? :-) Už sa teším na dobu, keď budeme jesť želatinu, izbu nasprejujeme vôňou pečeného bravčového a cez Google glass si budeme púšťať obrázky jedla. Musím ten lampový zosík a hodiny s digitrónmi už konečne dorobiť. Upraveno 12. září 2013 uživatelem McStinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2013 Na cestě z práce i na pískovišti s malou opět Milgaussky, teď se asi na ruku další jen tak nedostanouAsi se opakuji, ale buďto jsi geniální fotograf a nebo jsou ty hodinky fakt pekelně dobré. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2013 Slovakia ring a orliky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2013 Asi se opakuji, ale buďto jsi geniální fotograf a nebo jsou ty hodinky fakt pekelně dobré. ;-)Jelikož mám děsivej a starej mobil, kterej zas tak pěkně nefotí, tak to bude spíš těma hodinkama a co ty tady vlastně děláš- máš svoje Pateky, tak ať tě nezačnou napadat nějaký blbosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2013 Jelikož mám děsivej a starej mobil, kterej zas tak pěkně nefotí, tak to bude spíš těma hodinkama a co ty tady vlastně děláš- máš svoje Pateky, tak ať tě nezačnou napadat nějaký blbosti To víš, zvyk je železná košile. Blbosti mě určitě nenapadají, ale proč nepochválit druhému pěkné hodinky. A ty tvoje jsou krásné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2013 To víš, zvyk je železná košile. Blbosti mě určitě nenapadají, ale proč nepochválit druhému pěkné hodinky. A ty tvoje jsou krásné.Já to chápu, já do tohoto vlákna taky polezu i kdybych měl na ruce cokoliv...a děkuji za chválu, ta vždycky potěší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2013 Sakra, úplně jsem na tu akci zapomněl... Vědět, že tam bude víc lidí z chronomagu, tak bych si třeba vzpomněl. No nic...Sakra, úplně jsem na tu akci zapomněl... Vědět, že tam bude víc lidí z chronomagu, tak bych si třeba vzpomněl. No nic...Mimochodem kolik lidi tam bylo odsud z fora? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Damasko na Fortis gumke ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 No ono to až takový zázrak nebude ale pro mně ano,jinak pořád zvažuji že jsi ty Eltony radši nechám,přeci jen to stálo moře času a peněz.Jen si je pěkně nech. Jednak netrhej partu, druhak budeš litovat a třeťak za chvíli dostanou nějaké brášky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Jen si je pěkně nech. Jednak netrhej partu, druhak budeš litovat a třeťak za chvíli dostanou nějaké brášky. a máš pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kupec Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Dnes Rolex.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Dnes už ne, ale včera a nejspíš naposled...vůbec je nenosím, tak půjdou na prodej. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Dnes už ne, ale včera a nejspíš naposled...vůbec je nenosím, tak půjdou na prodej. ty máš někde krabici s hodinkama o které nevím ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Freitag 13 und Sinn 142 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Bílý neopálený proužek a přemýšlím, které si dneska vezmu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Průměr s ochranou smart korunky je asi 54mm, ale jde to i nosit...Aspoň jako casual.Obzvlášť v pátek 13. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Freitag 13 und Sinn 142 sinn 142.jpg Parádní.Můj vkus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Dnes oblekovky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 asi zase bronz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky