Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Na cestě z práce i na pískovišti s malou opět Milgaussky, teď se asi na ruku další jen tak nedostanou

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A co takovy jabka, to sem asi nepatri co??? :-)

Už sa teším na dobu, keď budeme jesť želatinu, izbu nasprejujeme vôňou pečeného bravčového a cez Google glass si budeme púšťať obrázky jedla. Musím ten lampový zosík a hodiny s digitrónmi už konečne dorobiť.

Upraveno uživatelem McStinger
Odkaz ke komentáři

Asi se opakuji, ale buďto jsi geniální fotograf a nebo jsou ty hodinky fakt pekelně dobré. ;-)

Jelikož mám děsivej a starej mobil, kterej zas tak pěkně nefotí, tak to bude spíš těma hodinkama  ;)  a co ty tady vlastně děláš- máš svoje Pateky, tak ať tě nezačnou napadat nějaký blbosti  :D

Odkaz ke komentáři

Jelikož mám děsivej a starej mobil, kterej zas tak pěkně nefotí, tak to bude spíš těma hodinkama  ;)  a co ty tady vlastně děláš- máš svoje Pateky, tak ať tě nezačnou napadat nějaký blbosti  :D

To víš, zvyk je železná košile. Blbosti mě určitě nenapadají, ale proč nepochválit druhému pěkné hodinky. A ty tvoje jsou krásné.

Odkaz ke komentáři

Sakra, úplně jsem na tu akci zapomněl... Vědět, že tam bude víc lidí z chronomagu, tak bych si třeba vzpomněl. No nic...

Sakra, úplně jsem na tu akci zapomněl... Vědět, že tam bude víc lidí z chronomagu, tak bych si třeba vzpomněl. No nic...

Mimochodem kolik lidi tam bylo odsud z fora?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...