Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

Dnes od rána tvrdo pracovne, alebo potápanie v kukurici.

attachicon.gifWP_20130925_003.jpg

Zdravím slovenského kolegu! Já se dnes potápěl v katastrálním operátu avšak bez potápek a foto jsem neudělal, zítra to případně napravím :-) Protože to byl celkem boj, hodily se určitě tyto, které poslední dobou nosím i do pole nejvíce:

post-29826-0-74131100-1380132179_thumb.jpg

Odesláno

A dnes sme stihli aj muzeum v Glasshutte. Plodny den...

trošku nevhodná ústroj na ruce...

Odesláno (upraveno)

se mi ty Orisky začínají líbit :suicide_anim:

Budem opatrnejší s fotkami, nech tu nerozšírim nechcene nejakú nákazu. ;)

Zdravím slovenského kolegu! Já se dnes potápěl v katastrálním operátu avšak bez potápek a foto jsem neudělal, zítra to případně napravím :-) Protože to byl celkem boj, hodily se určitě tyto, které poslední dobou nosím i do pole nejvíce:

Díky, posielam pozdravy späť. Verím, že spisy a papiere v operátoch a archívoch vedia byť ostrejšie než listy kukurice. Správňácke hodinky, ktoré tento nápor znesú sú samozrejmosťou :thumbsup_anim:

edit: a aby som nebol uplne off topic, tak ešte jedna z dneška - objavovanie dávno opusteného kaštiela

post-9515-0-03113600-1380134672_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Blinker
Odesláno

Budem opatrnejší s fotkami, nech tu nerozšírim nechcene nejakú nákazu. ;)

můj problém je to,že ty hodinky se mi líbí,ale jen na fotkách-když je dám na ruku,tak mi připadaj jak popelník :( a to už jsem je 2x málem koupil :D

Odesláno

můj problém je to,že ty hodinky se mi líbí,ale jen na fotkách-když je dám na ruku,tak mi připadaj jak popelník :( a to už jsem je 2x málem koupil :D

:D tak to chápem, mal som podobný problém. Na ruke mi vždy prišli také inakšie a nudnejšie ako som očakával. Ale v momente, keď som ich kúpil, ten pocit opadol a prišli mi zrazu také, prirodzené. 

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...