Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

JLC Reverso Grande GMT i z té druhé stránky...

Děkuji za předchozí komentáře a přivítání zde na fóru! ;-)

já jsem si počkal jeden den na černou variantu ... gratulace ... vítej na fóru

Odesláno

Dnes mi přítelkyně zabavila SDDS a docela jí ta konzerva sedne :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Pořád jsem se bránil pilotkám - divný, černý, plochý hodinky. A ošklivý k tomu :)

Nakonec jsem neodolal a jedny zkusil.

Zajímavost - šroubovací korunka, což (alespoň myslím) není u pilotek tak časté a zajímavý strojek s mikrorotorem.

Odesláno

Pořád jsem se bránil pilotkám - divný, černý, plochý hodinky. A ošklivý k tomu :)

Zajímavost - šroubovací korunka, což (alespoň myslím) není u pilotek tak časté a zajímavý strojek s mikrorotorem.

Přesto, že mám radši potápky, tyhle pilotky se mi taky líbí. Pěkný je máš :-)
Odesláno

Cože? Mikrorotor u Aristo? Co je v tom za strojek?

Odesláno

Cože? Mikrorotor u Aristo? Co je v tom za strojek?

Jde o NOS strojek Ronda 2538 Harley vyráběný v malých objemech v letech 1986 - 1989 (ale z jiného zdroje jsem četl, že výroba byla už od roku 1981). 

Je to celkem tenký strojek, jak se na microrotor sluší.

Vizuálně to není žádný extra krasavec, ale nic mu nechybí - má 22 kamenů, Incabloc, zrychlené nastavování datumu, ruční nátah, frekvenci 21.600 a velikost je 111/2''' (stejnou velikost má ETA 2824). Rezervou chodu 48 hodin pak ETU 2824 překonává.

Pouzdro je broušené, luneta leštěná, sklíčko safírová, dávno rozebraná limitka 500 kusů.

Přišel mi ten strojek v pilotkách zajímavý, je to zase něco trošku jiného, než pořád ta samá (byť vůbec ne špatná) 2824 :)

Odesláno

Nazdar Dane, zase jsi měl superpauzu?

Vítám Tě zpátky houžvičko...

Ty ještě žiješ? :)

Chlape, kdes byl?

No byly nejaky vetsi zmeny .. novy priority.. znate to :)  Snad se tu ted zase objevim casteji :)

Odesláno

Vyměním to logo za pětilitry. Bereš? Ale asi i s kusem plechu z kufru. Nevadí?

Ee neberu-ikdyz posledni dobou jsem mel nutkani zkusit PO.Je to proste na palicu,zatraceny srazy.Neco si pujcis na ruku a pak to zacne v makovici nejak blbe srotovat a je to v perdeli pane hraabe :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...