instant Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 normalne si na ten biely cifernik snad aj zvyknem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 ... pořádný druhoválečný pilotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Paráda,krása a gratulace early morning Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Ted je tady hodne bronzu, tak se pridam. Naďobáno v Ajfounu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Pristi tyden pujde na presiti na celocerny...<br /><br /> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Uprsana streda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 V Praze právě prorazilo slunce mezi mraky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 a mne se ten remen libi, proc by nesly rlx na kuzi...Mam rad rlx na kuzi, viz huhu o cca dva linky nahore ... ten prosivanej mi k tomu nejde, cely to shodi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 +1 nový rolády vypadaj blbě na hadru i na kůži.Nove rolady na kuzi nic moc. Max Rubber B. U starych modelu to mam naopak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 normalne si na ten biely cifernik snad aj zvyknem.. Chlape, tak teraz uz musis byt decentny distingvovany pan. Ziadne tricka Mastodon a podobne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fcmasakr Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Před chvílí doručeny od PhoeniXe, kterému tímto ještě jednou děkuji za super obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 +1 nový rolády vypadaj blbě na hadru i na kůži.Možná jo, ale ruku na srdce, co je tak geniálně hezkého na tom x let stejném tahu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Před chvílí doručeny od PhoeniXe, kterému tímto ještě jednou děkuji za super obchod.Moc hezký, gratulace. Parádní je mimo jiné ten rotor a vůbec strojek.. Akorát mi tam přijde trochu divný to uchycení řemenu, nemá to v nožičkách dvoje dírky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 dnes dorazí kaučuk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Dneska je krásně, dneska by to šlo....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Dneska je krásně, dneska by to šlo.......Tome, ten cifr nemá chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 paradne su co poviete..:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 paradne su co poviete..:-)..já ti nějak nevím..není nad starou dobrou klasiku..ten font a ten pidicifr.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Já nevim, mě se líbí ...a je, spolu s novou sponou, geniálně funkční. Možná jo, ale ruku na srdce, co je tak geniálně hezkého na tom x let stejném tahu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fcmasakr Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Moc hezký, gratulace. Parádní je mimo jiné ten rotor a vůbec strojek.. Akorát mi tam přijde trochu divný to uchycení řemenu, nemá to v nožičkách dvoje dírky? To nemá. IMHO to slušně kopíruje tvar ruky. Alespoň tý mojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky