Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Návštěvník dabelM

Dnes na nakupech s Nav.B - Uhr na kovovém tahu.

Po výměně na tento originální tah od Steinhartu jsem byl překvapen celkovou hmotností. Po krátké době nošení jsem si už zvykl.

post-31583-0-28111700-1382549805_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes na nakupech s Nav.B - Uhr na kovovém tahu.

Po výměně na tento originální tah od Steinhartu jsem byl překvapen celkovou hmotností. Po krátké době nošení jsem si už zvykl.

Som rad ze nielen ja ich nosim na tahu :) Mam tiez ten original od Steinhartu a hoci je tazky, je pohodlny, kvalitne spracovany a za neskutocnu cenu... Vdaka tym dvom poldielikom sa da dostelovat uplne presne podla potreby aj ked nema sponu s mikroregulaciou. No nemam ho nastaveny prilis volne, lebo tie tazke hodinky potom dost lietaju... zase ked sa ruka rozhoruci, tak sa dost poti, predsa je to len kus sirokeho kovu na zapasti... to vsak nie je problem hodiniek ale mna :)

post-27820-0-53657500-1382551261_thumb.jpg

Tak ich denne nosim a budem nosit ... (tie definitivne ma zatial tesia len z obrazkov hodinkovo stastnejsich kolegov.. no vsetko ma svoj cas :) )

Odkaz ke komentáři

ty to kamo hrneš po dvou kusech :rambo: ... oboje se povedly ... jsi připraven na sraz

Byl jsem ucen " vsegda gotov" ale odpovím , " ano , nyní jsem již pripravenv :-)

Děkuji za pozitivni ohlasy na me nové přírůstky :-)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...