Ivanhoe34 Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Západ sluníčka a 115200Vyborna fotka a dokonale hodinky na kazdu prilezitost. po pol roku na fore uz chapem preco furt to same ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Hmmm, ten se ti povedl.Dik. Vyborna fotka a dokonale hodinky na kazdu prilezitost. po pol roku na fore uz chapem preco furt to same ...Diky. Me to bohuzel trvalo dyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Vecerna Bratislava a Explorer II 216570 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Dnes na nakupech s Nav.B - Uhr na kovovém tahu. Po výměně na tento originální tah od Steinhartu jsem byl překvapen celkovou hmotností. Po krátké době nošení jsem si už zvykl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Diky. Me to bohuzel trvalo dyl. Ale uz si tam .. a mozes sa z nich tesit stale a vsade Od pochopenia k realizacii bude (aspon v mojom pripade urcite) podstatne dlhsia cesta ako od neznalosti k pochopeniu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Dnes baterkáče ze země vycházejícího slunce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Dopolední projížďka na slonu a odpolední pivko. Opět lehká otázka:Kde to jsem ?Jsem tu pozde, uz to tu padlo..Podle tvaru sloni lebky bych taky tipoval Laos ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 kinetic na tahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 U Oty pro řemen, nebo u nás na Dělostřílnách? Každopádně to máš pěkný! Já celej den tohle..... U Pinkasu,skvely souboj vycepnich z Prahy a nejen odtud ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Dnes na nakupech s Nav.B - Uhr na kovovém tahu. Po výměně na tento originální tah od Steinhartu jsem byl překvapen celkovou hmotností. Po krátké době nošení jsem si už zvykl.Som rad ze nielen ja ich nosim na tahu Mam tiez ten original od Steinhartu a hoci je tazky, je pohodlny, kvalitne spracovany a za neskutocnu cenu... Vdaka tym dvom poldielikom sa da dostelovat uplne presne podla potreby aj ked nema sponu s mikroregulaciou. No nemam ho nastaveny prilis volne, lebo tie tazke hodinky potom dost lietaju... zase ked sa ruka rozhoruci, tak sa dost poti, predsa je to len kus sirokeho kovu na zapasti... to vsak nie je problem hodiniek ale mna Tak ich denne nosim a budem nosit ... (tie definitivne ma zatial tesia len z obrazkov hodinkovo stastnejsich kolegov.. no vsetko ma svoj cas ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Kde jsem tedka byl? ty to kamo hrneš po dvou kusech ... oboje se povedly ... jsi připraven na sraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 ty to kamo hrneš po dvou kusech ... oboje se povedly ... jsi připraven na srazByl jsem ucen " vsegda gotov" ale odpovím , " ano , nyní jsem již pripravenv :-) Děkuji za pozitivni ohlasy na me nové přírůstky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 kinetic na tahu Už je někdy zkus vyfoť i z jiného úhlu. Mě všechny tvoje fotky Pulsarů přijdou úplně stejný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HDS1200 Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Dusane, na tvych fotkach me mimo peknych hodinek vzdy zaujme to, jak je mas strasne utazene. Guma dorazila, ale kůže je kůže.DSCN8536.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 tak jsem uklízel a zjistil, že oskara mám již 4 měsíce po jeho založení v ČR..to už je pěkná řádka let.. přemýšlím, čím tyhle AT nahradit..zatím mě nic moc nenapadá.. :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Dobíjení baterií uprostřed týdne: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jencekgs Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Dneska Seiko <br /><br /><br /><br />Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk<br /><br /> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Archimede Klassik Chrono... No tak ty jsi ani nemel videt. Jsou supeeer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Dobíjení baterií uprostřed týdne: ...a s oblubenymi hodinkami na ruke. To sa mi paci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky