stepecken Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 tomu hovorim rychlost Zápcha v BA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schipe Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 Jedna pracovni :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 Siwi: To mi povídej, jsem netrpělivý a hlavně se hrozně těším . Hele, odkládal jsem na ně fakt poctivě přes dva roky a dá se našetřit, ale člověk si musí odtrhnou od úst. Až budou, tak založím vlákno s fotkama a mužem pokecat tam . Paradoxem všeho je, že ty lepší hodinky moc nenosím, ale rád se na ně dívám :D . Pavle Ty Fortisky jsou hodně povedené. Taky mají něco do sebe. Na vlákno s fotkama i na pokec se těším. Ale doufám, že ještě před tím se s nima pochlapíš tady Potřebuju nějakou vzpruhu. Když jsem se dneska hrabal ve skříni, padl na mě nějaký splín, nebo co. Uvědomil jsem si, že když jsem nosil tyhle plasťáky, bylo mi o bratru 20 let míň. A při tom, když se na ně tak dívám, přijde mi, že to není zas tak moc dlouho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 Odpoledne jsem si byl dát desítku kolem Hostivařské přehrady a malá mě doprovázela na kole. Na měření vzdálenosti na levé ruce dámské Garminy (půjčuji si je od st. dcery, protože moje před rokem umřely) a protože jsem správný chronomagor, tak na pravé Géčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 pekny...Jedna pracovni :-) Certina.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 povedene a klasicke:) Mido Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 Super peknylegendado Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 ctvrtecni štofa:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 Nautische InstrumenteJsou fakt povedený, krásně čistý design! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 Jedna odpolední Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 Ty Aldovo Muhle se mi moc líbí.Jsou hezčí než ve výloze kde jsem je viděl předminulý víken v DrážďanechTaky je hezké že nemá tak ukrutně chlupaté ruce jako půlka medvědů tady a hodinky JSOU KRÁSNĚ VIDĚT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 dokonaly kousek... Jedna odpolední Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 PRIM Pěkně René gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 (upraveno) Jedna odpolední TOP! Moc pěkné! Siwi: SZ Upraveno 24. října 2013 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 PRIM Tak nejak jsem to cekal :-) GratulujuJak se ti nosi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blinker Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 jedna popri podvečernom pive.... nabudúce aj s pivom v zábere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 DSCN6340.JPGTa spona v duchu loga je úžasná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 Pro snadnější focení jsem si je nandal na pro mě nepatřičnou ruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 Kvartzky... Moooze byt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 BRONZ NA STAVBĚ ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky