Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Siwi: To mi povídej, jsem netrpělivý a hlavně se hrozně těším :) . Hele, odkládal jsem na ně fakt poctivě přes dva roky a dá se našetřit, ale člověk si musí odtrhnou od úst. Až budou, tak založím vlákno s fotkama a mužem pokecat tam :) . Paradoxem všeho je, že ty lepší hodinky moc nenosím, ale rád se na ně dívám :D :D .

Pavle Ty Fortisky jsou hodně povedené. Taky mají něco do sebe.

Na vlákno s fotkama i na pokec se těším. Ale doufám, že ještě před tím se s nima pochlapíš tady :D Potřebuju nějakou vzpruhu. Když jsem se dneska hrabal ve skříni, padl na mě nějaký splín, nebo co. Uvědomil jsem si, že když jsem nosil tyhle plasťáky, bylo mi o bratru 20 let míň. A při tom, když se na ně tak dívám, přijde mi, že to není zas tak moc dlouho :(

post-437-0-84791500-1382629335_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Odpoledne jsem si byl dát desítku kolem Hostivařské přehrady a malá mě doprovázela na kole. Na měření vzdálenosti na levé ruce dámské Garminy (půjčuji si je od st. dcery, protože moje před rokem umřely) a protože jsem správný chronomagor, tak na pravé Géčka  :)

post-7078-0-83753000-1382629971_thumb.jpgpost-7078-0-64649200-1382629970_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ty Aldovo Muhle se mi moc líbí.

Jsou hezčí než ve výloze kde jsem je viděl předminulý víken v Drážďanech

Taky je hezké že nemá tak ukrutně chlupaté ruce jako půlka medvědů tady a hodinky JSOU KRÁSNĚ VIDĚT.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...