MaxT Odesláno 27. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2013 Když jsem to prohlásil před dvěma měsíci, zkušení se mi smáli.Dnes, po oněch dvou měsících nemohu než zopakovat: this is THE END. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hulk Odesláno 27. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2013 Dnes u tchána na obědě, ukázal mi svoji sbírku hodinek. Konečně jsem měl na ruce turbiljón.Sranda je, že většinu těch hodinek nikdy neměl na ruce...Zajímavost je u těch Sinexů, že mají budík - indikace je to kolečko. Červené nebo zelené. Zvoní to fakt pekelně asi 15 sekund.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 27. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2013 Do p....e já si tady pořizuju Orisky a přitom ty Monstra jsou parádní .Super fotka Juro, potěšil jsi mě, myslel jsem, že už zde Monstra zapadají . Fotka je focena za volantem a nasvícená asi 5 minut před focením, čili lumi je bez úprav. Nicméně si myslím, že Orisky jsou také super a je to zase jiná kategorie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasirka Odesláno 27. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2013 To je moc krásný konec.... Ale Patek a v neděli ?Když jsem to prohlásil před dvěma měsíci, zkušení se mi smáli.Dnes, po oněch dvou měsících nemohu než zopakovat: this is THE END. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 27. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2013 V nedeli jedine Lange Sontag. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 27. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2013 Cely vikend... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 27. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2013 To je moc krásný konec.... Ale Patek a v neděli ? V nedeli jedine Lange Sontag.Žádný problém, naopak. Pátek miluji a neděli nenávidím. No a teď mám pátek každý den. A mimochodem, za dva měsíce -2 sec. Může se mi pak někdo divit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fermuello Odesláno 27. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2013 Montbrillant Edition Limitée á 2000 Exemplaires Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 27. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2013 Cely vikend... Ty sou pecka... Zase se dostávam do stavu, že nutně potřebuju všechny hodinky tohohle světa!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 27. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2013 Orisky jsou super,ale pořádný potápky jsou jen jedny .Už jsem to prostě nevydržel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 27. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2013 Cely vikend...Čím víc na ně čumiím, tím víc je chci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 27. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2013 Diky diky. Su velmi pohodlne a na prekvapenie dost lahke. Neskor spravim recenziu. Este rozmyslam, ci k nim nedokupim tah... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Odesláno 27. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 27. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2013 Tu je aj skuska na inom remienku, ale nieje to uplne ono. Musim sa po niecom poobzerat... Nieco 22/18 asi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 27. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2013 Dnes u tchána na obědě, ukázal mi svoji sbírku hodinek. Konečně jsem měl na ruce turbiljón.Sranda je, že většinu těch hodinek nikdy neměl na ruce...Zajímavost je u těch Sinexů, že mají budík - indikace je to kolečko. Červené nebo zelené. Zvoní to fakt pekelně asi 15 sekund....cece, ja ti nevim, ale ty Bcka mi pripadaj jako fik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 27. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2013 (upraveno) Tu je aj skuska na inom remienku, ale nieje to uplne ono. Musim sa po niecom poobzerat... Nieco 22/18 asi.Tak ty jsou parádní! V týdnu jsem jim koukal na stránky. Jenom můj tip jó (né že mě tu budete kamenovat ). Mě by se k nim líbil černej krokouš a nebo univerzálně sportovnější černej gumák Hirsch Hevea, který jsem nosil na ruských pilotkách a vypadalo to moc dobře, krom toho je vodotěsnej a moc příjemnej. Upraveno 27. října 2013 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 27. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2013 Dnes u tchána na obědě, ukázal mi svoji sbírku hodinek. Konečně jsem měl na ruce turbiljón. No ty vole, to je patřičnej hnus. S tourbillonem to samozřejmě nemá nic společnýho a se značkou Breitling taky ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 27. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2013 Orisky jsou super,ale pořádný potápky jsou jen jedny .Už jsem to prostě nevydržel Tak až ty Orisky budeš pouštět, vzpomeň si na mě:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 27. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2013 Tak až ty Orisky budeš pouštět, vzpomeň si na mě:-)Prodávat je určitě nebudu-potřebuju nějaký otloukánky,ať si nerasuju svoje zlatíčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 27. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2013 Prodávat je určitě nebudu-potřebuju nějaký otloukánky,ať si nerasuju svoje zlatíčka Jojo vlk taky sliboval:-) I otloukánky je třeba měnit:-DD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky