Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Návštěvník PavelB
Odesláno (upraveno)

Kolik stejnych pilotek mas, tolikrat jsi chronomagorem :-)
u2yqe5az.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Upraveno uživatelem PavelB
Odesláno (upraveno)

Tý jo, pěkně ti seknou :notworthy: Super diverky, fakt že jo..

A zítra přijde isofrane, tak jsem taky zvědavej, protože tenhle karbon od Hirsche byl dlouho v šupleti tak nebyl uplně pohodlnej

Edit: Zajímavá je na nich jejich barva, přestože luneta i cifr jsou černý, tak většinu času maj barvu jinou, luneta je šedá a cifr modrej a tak, prostě dle světla

Upraveno uživatelem Moty123
Odesláno

A zítra přijde isofrane, tak jsem taky zvědavej, protože tenhle karbon od Hirsche byl dlouho v šupleti tak nebyl uplně pohodlnej

Edit: Zajímavá je na nich jejich barva, přestože luneta i cifr jsou černý, tak většinu času maj barvu jinou, luneta je šedá a cifr modrej a tak, prostě dle světla

Tak to musíme dát někde sraz, protože na isofranu to bude bude pecka. Předpokládám oranžovej? :)

Návštěvník dabelM
Odesláno

Tři týdny během mé dovolené na Thajském ostrově Koh Tao budu mít na ruce pilotky Steinhart Nav.B-Uhr St.1 Premium Antharazit.

post-31583-0-69162200-1391049200_thumb.jpg

Odesláno

Kozy v tomto vlákne začínajú byť v kurze :whistling: Kým nejaké vhodné nájdem, tak zatiaľ takto.

post-31381-0-14364400-1391064308_thumb.jpg

Odesláno

Tak to musíme dát někde sraz, protože na isofranu to bude bude pecka. Předpokládám oranžovej? :)

Tak určitě:-))
Odesláno

Dnes aspoň trochu romantický ráno. Do fachy jsem to dal delší, ale za to o to horší cestou! A je mi líp. Předělávali jsme Defendra na automatickou převodovku, tak je potřeba ho vyzkoušet i mimo cesty. A je to dobrý! Na ruce plesnifky.... :whistling: . 

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...