Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Návštěvník ?po
Odesláno

ypouši, petrson se nepochybně neomlouvá za svůj názor, který určitě nezměnil. Což je v pořádku.

aha já sem totiž kurva, sem taky trošku blbej a hlavně mám v hlavě nasráno - prostě sem to nepochopil - tak se omlouvám

Odesláno

aha já sem totiž kurva, sem taky trošku blbej a hlavně mám v hlavě nasráno - prostě sem to nepochopil - tak se omlouvám

Ale stejne si takovej spravnak.... jakoze bojujes za pravdu a tak. Mam te rad.

Návštěvník ?po
Odesláno

Ale stejne si takovej spravnak.... jakoze bojujes za pravdu a tak. Mam te rad.

dík - jsem rád, když je na tom někdo stejně jako já
Odesláno

u nás v regionu razovitem se říká:

Oči černe v hlavě p..u proto robim na Stařiču

Odesláno

Tak dnes celý den můj nový přísrůstek PAM Radiomir 268.

Dokonce mi při exkurzi po manufaktuře Sinn Raiomiry i přezkoušeli.... :smile_anim:

Super pracovní výlet. :whistle:

Odesláno (upraveno)

mrkni se do svého podpisu Cyrile... to už fakt není sranda, gratuluju, taky sis dal v Reichu okurku?:D

Já vím!! Proto to tam taky mám na popud mé ženy napsaný... :crying_anim02:

Včera jsme byli neformálně povečeřet a popít v Bensheimu. Kdo má být oběšen, ten se neutopí!" Kubson si dal ze zeleniny jenom chřestovou polívku. Já sbaštil i zeleninovou přílohu. Okurek tam ale myslím nebyl.

Upraveno uživatelem Cyril
Odesláno

mrkni se do svého podpisu Cyrile... to už fakt není sranda, gratuluju, taky sis dal v Reichu okurku?:D

třeba Sibiř myslel ku.nda , to nikdo neví :D, tak se v tom už nepatlejte

Jo na ruce jsem měl IWC Chrono Pilot a byl jsem v poho a ty si Tombede laskavě stáhni ty paneraie z prodeje, protože mi to působí divné svírání na hrudi

Odesláno

Tak dnes celý den můj nový přísrůstek PAM Radiomir 268.

Dokonce mi při exkurzi po manufaktuře Sinn Raiomiry i přezkoušeli.... :smile_anim:

Super pracovní výlet. :whistle:

Tak ty se mi líbí dost! Sendvič, né ušatý... Nedělají něco v tomto duchu taky ve velikostech +/-40?

A jinak, kdykoliv vidím na těch hodinářských prstech ty "šprcky", musím zapřemýšlet, jestli si to taky neberou domů, na tah apod. :lol:

Odesláno (upraveno)

Tak ty se mi líbí dost! Sendvič, né ušatý... Nedělají něco v tomto duchu taky ve velikostech +/-40?

A jinak, kdykoliv vidím na těch hodinářských prstech ty "šprcky", musím zapřemýšlet, jestli si to taky neberou domů, na tah apod. :lol:

Co vím, dělaj se 42mm s inhousem http://www.panerai.com/s_page.xpd?id_lingua=2&id_sezione=16&id_prodotto=9856&id_categoria=9835 an aprodej jsou tady http://www.watchstreet.com/de/panerai/pam-338 Upraveno uživatelem Cyril
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...