bandicoot Odesláno 14. června 2011 Nahlásit Odesláno 14. června 2011 ypouši, petrson se nepochybně neomlouvá za svůj názor, který určitě nezměnil. Což je v pořádku.
Návštěvník ?po Odesláno 14. června 2011 Nahlásit Odesláno 14. června 2011 ypouši, petrson se nepochybně neomlouvá za svůj názor, který určitě nezměnil. Což je v pořádku. aha já sem totiž kurva, sem taky trošku blbej a hlavně mám v hlavě nasráno - prostě sem to nepochopil - tak se omlouvám
Dantechno Odesláno 14. června 2011 Nahlásit Odesláno 14. června 2011 aha já sem totiž kurva, sem taky trošku blbej a hlavně mám v hlavě nasráno - prostě sem to nepochopil - tak se omlouvám Ale stejne si takovej spravnak.... jakoze bojujes za pravdu a tak. Mam te rad.
Návštěvník ?po Odesláno 14. června 2011 Nahlásit Odesláno 14. června 2011 Ale stejne si takovej spravnak.... jakoze bojujes za pravdu a tak. Mam te rad. dík - jsem rád, když je na tom někdo stejně jako já
tombed Odesláno 14. června 2011 Nahlásit Odesláno 14. června 2011 aha já sem totiž kurva, sem taky trošku blbej a hlavně mám v hlavě nasráno - prostě sem to nepochopil - tak se omlouvám u nás v regionu razovitem se říká: Oči černe v hlavě p..u proto robim na Stařiču
Cyril Odesláno 14. června 2011 Nahlásit Odesláno 14. června 2011 Tak dnes celý den můj nový přísrůstek PAM Radiomir 268.Dokonce mi při exkurzi po manufaktuře Sinn Raiomiry i přezkoušeli.... Super pracovní výlet.
tombed Odesláno 14. června 2011 Nahlásit Odesláno 14. června 2011 mrkni se do svého podpisu Cyrile... to už fakt není sranda, gratuluju, taky sis dal v Reichu okurku?
Cyril Odesláno 14. června 2011 Nahlásit Odesláno 14. června 2011 (upraveno) mrkni se do svého podpisu Cyrile... to už fakt není sranda, gratuluju, taky sis dal v Reichu okurku? Já vím!! Proto to tam taky mám na popud mé ženy napsaný... Včera jsme byli neformálně povečeřet a popít v Bensheimu. Kdo má být oběšen, ten se neutopí!" Kubson si dal ze zeleniny jenom chřestovou polívku. Já sbaštil i zeleninovou přílohu. Okurek tam ale myslím nebyl. Upraveno 14. června 2011 uživatelem Cyril
Návštěvník Odesláno 14. června 2011 Nahlásit Odesláno 14. června 2011 mrkni se do svého podpisu Cyrile... to už fakt není sranda, gratuluju, taky sis dal v Reichu okurku? třeba Sibiř myslel ku.nda , to nikdo neví , tak se v tom už nepatlejte Jo na ruce jsem měl IWC Chrono Pilot a byl jsem v poho a ty si Tombede laskavě stáhni ty paneraie z prodeje, protože mi to působí divné svírání na hrudi
lib Odesláno 14. června 2011 Nahlásit Odesláno 14. června 2011 Tak dnes celý den můj nový přísrůstek PAM Radiomir 268. Dokonce mi při exkurzi po manufaktuře Sinn Raiomiry i přezkoušeli.... Super pracovní výlet. Tak ty se mi líbí dost! Sendvič, né ušatý... Nedělají něco v tomto duchu taky ve velikostech +/-40? A jinak, kdykoliv vidím na těch hodinářských prstech ty "šprcky", musím zapřemýšlet, jestli si to taky neberou domů, na tah apod.
Cyril Odesláno 14. června 2011 Nahlásit Odesláno 14. června 2011 (upraveno) Tak ty se mi líbí dost! Sendvič, né ušatý... Nedělají něco v tomto duchu taky ve velikostech +/-40? A jinak, kdykoliv vidím na těch hodinářských prstech ty "šprcky", musím zapřemýšlet, jestli si to taky neberou domů, na tah apod. Co vím, dělaj se 42mm s inhousem http://www.panerai.com/s_page.xpd?id_lingua=2&id_sezione=16&id_prodotto=9856&id_categoria=9835 an aprodej jsou tady http://www.watchstreet.com/de/panerai/pam-338 Upraveno 14. června 2011 uživatelem Cyril
lib Odesláno 14. června 2011 Nahlásit Odesláno 14. června 2011 Co vím, dělaj se 42mm s inhousem http://www.panerai.com/s_page.xpd?id_lingua=2&id_sezione=16&id_prodotto=9856&id_categoria=9835 an aprodej jsou tady http://www.watchstreet.com/de/panerai/pam-338 Dík, ty nevypadají špatně. 42 pořád ještě dost, ale.... námět k zamyšlení.
Kalifx Odesláno 14. června 2011 Nahlásit Odesláno 14. června 2011 Pěkné, pěkné... Závist celkem veliká... Tož ať se ti pod tím na ruce aspoň udělaj pupínky.
organic Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Odesláno 15. června 2011 Ajéje, tady zase někdo někomu rozkopal bábovky...Tak k tématu, já dneska toto:
long Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Odesláno 15. června 2011 Vy v Praze nemáte kurvy? To my jsme tady v Praze všichni. :-)
Pafelik Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Odesláno 15. června 2011 Ajéje, tady zase někdo někomu rozkopal bábovky... Tak k tématu, já dneska toto: Sluší pánovi!!!
Doporučené příspěvky