Lu2cz Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Pouzdříčko už začíná chytat patinu??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Konečně přišly nový řemeny. Juchů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav 2 Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Heute ein Steinhart Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 PAM v garáži Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 normalne rozmyslam ze si ich necham... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 skoro definitivní primky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 NADŠENÍ NEPOLEVUJE ... IWC ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Já jsem momentálně "mimo" automatový provoz, čekám na dílky k tahu. Takže jediné momentální automaty, po x měsících vytažené z krabičky jsou tyto ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Čéče, co ty nesouměrný lýtka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Ohm-Aztec: jak to má vypadat správně ? Za mě dobrý ... , fotil jsem to na semaforu v autě . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Né, mně to přijde, jako bys měl zaťatý jen to pravý :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 To bude spíš tím, že není zatnutej, ale mám tam ty "lyže" zkroucený ... obecně mám za volantem málo místa ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Bodejť, dyk jsou to krásný hodinky. Čím starší moony tím lepší.normalne rozmyslam ze si ich necham... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 dnes idem na vintage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Parada!!! Mvs? Vitej do klubu. Ja dnes taky vintage,datum se mi nechtelo prenastavovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 (upraveno) Novej řemen Upraveno 1. dubna 2014 uživatelem Mirek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 (upraveno) modré NY0040 a nový tmavěmodrý nato řemen Upraveno 1. dubna 2014 uživatelem travex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Zkouska velikosti nedopadla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Zkouska velikosti nedopadla... Proč? Dle fotky sedí perfektně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky