Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Tyto Stowa mně neskutečně rajcujou :D

Tak do nich taky někdo pojďte :-)  na kaučuku jsou to uplně bezproblémově nositelné hodinky

tím nechci říci, že na tahu jsou špatné, vyzkoušel jsem tah u Seatime, ale takhle mi přijdou pohodlnější

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Petr77-jojo,mám je čím dál radši a jsem rád,že jsem jim dal přednost při nákupu před submarinerama,ty ještě musej chvilku počkat:-)

Přesně tak. Do Tvé aktuální sestavy zapadnou lépe než suby...je to vyváženější. Když pak vyměníš PO za suby bude to ještě lepší. Čím více sleduju Tvoje fotografie s datejustama, tím více uvažuji pořídit jejich menší modrou variantu :)

Odkaz ke komentáři

Dokazu si predstavit, ze Submariner se da klidne i uplne vynechat, kdyz mas doma DJ2 a pokud se "omrzi", tak hura do Explorer II. 42mm /co ma ted Frantik/. Az si poridim DJ2 s modrym cifrem, tak sem prestanu chodit...

Petr77-jojo,mám je čím dál radši a jsem rád,že jsem jim dal přednost při nákupu před submarinerama,ty ještě musej chvilku počkat:-)

Odkaz ke komentáři

Petr77-no ja myslim,ze DJ se mi neomrzi.Hodinky kupuju s rozvahou a tak nejak vim co chci,navic kdyz vidim jak vypadaj 40 let stary datejusty manzelky....ty jsou cool jak svina!A klidne bych bral misto subu bicolor GMT master....

Chosef76-udelej to!zadnej tool to neni,proste jen elegantni pansky hodinky...a luneta je proste skvela!

Upraveno uživatelem panedge
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...