Chosef76 Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2014 Ke košili i k teplákům ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2014 Počasíčko... Svatá pravda. Počasíčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2014 Dik chlapi, i ta tudoracka spona je fajnNádhera!!! krasny tudory... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2014 Ke košili i k teplákům ;-)zn. univerzálky:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2014 hod sem vic fotecek Dik chlapi, i ta tudoracka spona je fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2014 Dneska hokejové časomíry... Je s tím fakt sranda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2014 ... byl tu pošťák, byl tu pošťák! Krasne su, viac foto!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2014 Včera, dnes, zítra na vlně Prodiver Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2014 Me taky. Uz dlouho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2014 Pavlucha-paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2014 Včera, dnes, zítra na vlně Prodiver Tyto Stowa mně neskutečně rajcujou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr77 Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2014 Ta spravna luneta + spravna velikost = DJ2 ...perfektni!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2014 Petr77-jojo,mám je čím dál radši a jsem rád,že jsem jim dal přednost při nákupu před submarinerama,ty ještě musej chvilku počkat:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2014 Tyto Stowa mně neskutečně rajcujou Tak do nich taky někdo pojďte :-) na kaučuku jsou to uplně bezproblémově nositelné hodinky tím nechci říci, že na tahu jsou špatné, vyzkoušel jsem tah u Seatime, ale takhle mi přijdou pohodlnější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2014 az bude lepsi svetlohod sem vic fotecek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2014 Petr77-jojo,mám je čím dál radši a jsem rád,že jsem jim dal přednost při nákupu před submarinerama,ty ještě musej chvilku počkat:-) Přesně tak. Do Tvé aktuální sestavy zapadnou lépe než suby...je to vyváženější. Když pak vyměníš PO za suby bude to ještě lepší. Čím více sleduju Tvoje fotografie s datejustama, tím více uvažuji pořídit jejich menší modrou variantu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr77 Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2014 Dokazu si predstavit, ze Submariner se da klidne i uplne vynechat, kdyz mas doma DJ2 a pokud se "omrzi", tak hura do Explorer II. 42mm /co ma ted Frantik/. Az si poridim DJ2 s modrym cifrem, tak sem prestanu chodit...Petr77-jojo,mám je čím dál radši a jsem rád,že jsem jim dal přednost při nákupu před submarinerama,ty ještě musej chvilku počkat:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2014 (upraveno) Petr77-no ja myslim,ze DJ se mi neomrzi.Hodinky kupuju s rozvahou a tak nejak vim co chci,navic kdyz vidim jak vypadaj 40 let stary datejusty manzelky....ty jsou cool jak svina!A klidne bych bral misto subu bicolor GMT master.... Chosef76-udelej to!zadnej tool to neni,proste jen elegantni pansky hodinky...a luneta je proste skvela! Upraveno 22. dubna 2014 uživatelem panedge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky